Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
ATHENS STREET FOOD FESTIVAL 2022
6-7-8, 13-14-15, 20-21-22 και 27-28-29 Μαΐου

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει! Το φεστιβάλ που έγινε γαστρονομικός θεσμός και σημείο αναφοράς για την Αθήνα, ζεσταίνει ξανά τους φούρνους του!
Από τις 6 Μαϊου και για όλα τα τριήμερα του μήνα (6-7-8, 13-14-15, 20-21-22 και 27-28-29 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμίσει με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές “φαγητού του δρόμου” από ολόκληρο τον κόσμο και με χιλιάδες foodies που θέλουν να τις δοκιμάσουν!
Με πάνω απο 400.000 επισκέπτες σε τέσσερα χρόνια, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας αλλά και κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα.
Για το 2022, το Athens Street Food Festival ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχυ, παρουσιάζοντας πρωτότυπες ιδέες, “άγνωστες” κουζίνες του κόσμου και πολλές αποκλειστικότητες.
ΕΙΣΟΔΟΣ – 3 Eυρώ.
Εισιτήρια στην πόρτα του φεστιβάλ, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.
Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ - Γκάζι
τηλ. 2109636489
Περισσότερα θέματα
-
TO 2ο BIO FESTIVAL
επανέρχεται δυναμικά 6-8 Μαΐου, 2022!
Το 2ο Bio Festival που θα πραγματοποιηθεί σε ασφαλείς συνθήκες στην Τεχνόπολη, έχει ως στόχο να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά εμπορικά οφέλη σε εκθέτες και επισκέπτες.
Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η πρώτη του διοργάνωση και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες, το 2ο Bio... συνέχεια
-
WHEN MIXOLOGISTS MET SARISTI AT ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ - 8 | 9 | 10 OF APRIL
Tα πιο φρέσκα botanical cocktails της νέας σεζόν έρχονται!
Αδημονώντας για τις ανοιξιάτικες μέρες που επιτέλους ήρθαν, ο Τίτο Καριπίδης, Bar Manager και Bar Consultant στον Μπλε Παπαγάλο, ανέλαβε να σχεδιάσει τα πιο φρέσκα botanical cocktails της νέας σεζόν.
Τα Saristi Mixers (αφεψήματα εκλεκτών βοτάνων και μπαχαρικών) συνάντησαν το αλκοόλ στον Μπλε Παπαγάλο και σε περιμένουν την Παρασκευή 08/04, το... συνέχεια
-
Η NATURALITÉ CUISINE κι η ÉCOLE DUCASSE έρχονται Ελλάδα
Tριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, Αθήνα, 6-8 Απριλίου, 2022, με την υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ
Ένα μοναδικό τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την κουζίνα της “φυσικότητας” και της διαφορετικότητας θα υλοποιηθεί στην Αθήνα από 6 - 8 Απριλίου, με τίτλο “Naturalité Cuisine” και θέμα την ανατρεπτική μαγειρική φιλοσοφία του Alain Ducasse, που έχει τιμηθεί με 19 αστέρια Michelin, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο chef παγκοσμίως.
Λίγους μήνες... συνέχεια
-
Έλληνες Παραγωγοί Στο RetrO GastrO
2 & 3 Απριλίου, 2022
Τι πιο ωραίο και διαδραστικό από το να μαγειρεύεις για 2η φορά και να φέρνεις σε άμεση επαφή τον Έλληνα παραγωγό με τα προϊόντα του και τον τελικό αποδέκτη - καταναλωτή.
Μέσα από τα 2ήμερα των Ελλήνων παραγωγών καλωσορίζουμε στον χώρο μας ένα πραγματικό δυνατό στοιχείο της Ελλάδας, τους ίδιους τους... συνέχεια
Last News