Home > Γεύσεις > Ταβέρνες

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας και όχι μόνο!








«Το Στέκι του Ηλία» πρωτοάνοιξε το 1981 στην οδό Θεσσαλονίκης 7 στο Θησείο και στην συνέχεια το 1992 επεκτάθηκε και στην οδό Επταχάλκου 5 στο Θησείο.

Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ορόσημο, τόσο για τους Αθηναίους, όσο και για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα. Είναι αδύνατον να έχεις περάσεις από το Θησείο και να μην έχεις δοκιμάσει τα θεσπέσια παϊδάκια του κυρ Ηλία.

Ο χώρος είναι ζεστός, παραδοσιακός, προσεγμένος, καθαρός και διακοσμημένος με τεράστια βαρέλια. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το μαγαζί «μεταφέρεται» στην αυλή, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, ώστε οι πελάτες να γευτούν τις λιχουδιές του μαγαζιού κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας και μέσα σε ένα καταπράσινο μέρος.

«Στο Στέκι του Ηλία» ο πελάτης θα γευτεί μια αυθεντική ελληνική κουζίνα, με πιάτα εξαιρετικής ποιότητας και με καλύτερο πιάτο – όπως είπαμε και πριν – τα αρνίσια παϊδάκια γάλακτος. Σας προτείνουμε επίσης να δοκιμάσετε το εξαιρετικό τζατζίκι, το οποίο είναι 100% χειροποίητο, τα μπιφτέκια, το εξαιρετικής ποιότητας ψαρονέφρι και το μοναδικό του σαγανάκι.

Το service είναι αρκετά γρήγορο, έτσι οι παραγγελίες σερβίρονται στην ώρα τους και οι σερβιτόροι είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Οι τιμές είναι λογικότατες για τα σημερινά δεδομένα, αν σκεφτεί κανείς την ποιότητα και τις μερίδες που προσφέρουν.

Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού απαγορεύεται το κάπνισμα!

Για όλους λοιπόν, όσοι θέλετε να ζήσετε υπέροχες, απολαυστικές βραδιές, «Το Στέκι του Ηλία» ανοίγει τις πόρτες του από Τρίτη έως Κυριακή από τις 12:00 το μεσημέρι ενώ την Δευτέρα το μαγαζί παραμένει κλειστό.


«Το Στέκι του Ηλία»
Θεσσαλονίκης 7, Θησείο και Επταχάλκου 5, Θησείο
Τηλέφωνο: 210 – 3458052



----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • 50-50
    Ένα Μουσικό Μεζεδοπωλείο στον Κορυδαλλό

    Στην οδό Κρήτης 21 στον Κορυδαλλό λειτουργεί εδώ και λίγο διάστημα το εστιατόριο - μεζεδοπωλείο «50-50», που όμως έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Είναι ένα όμορφο, μοντέρνο μαγαζί με ιδιαίτερη διακόσμηση που παραπέμπει στα παλιά και κλασσικά μεζεδοπωλεία των Αθηνών (δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο... συνέχεια
  • ΠΑΞΙΜΑΔΟΚΛΕΦΤΡΑ
    Μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

    Στην οδό Καλλιρρόης 166 στα Πετράλωνα λειτουργεί από το 2015 το εστιατόριο - μεζεδοπωλείο «Παξιμαδοκλέφτρα». Είναι ένα όμορφο, ζεστό και παραδοσιακό μαγαζί διακοσμημένο με vintage στοιχεία και γκραβούρες όσον αφορά τον εσωτερικό του χώρο ενώ υπάρχει και ο εξωτερικός χώρος με τραπεζάκια και καρέκλες στον πεζόδρομο για υπέροχα,... συνέχεια
  • ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ
    ΤΣΑΤΣΑΡΑΚΙ στα Βριλήσσια

    Στην οδό Αττικής 17 και Δημητρίου Βερνάρδου 2 στα Βριλήσσια βρίσκεται το ρακομελάδικο -μεζεδοπωλείο «Τσατσαράκι». Το «Τσατσαράκι» είναι ένα μαγαζί που το στυλ του απλά παντρεύει την πέτρα με το ξύλο καθώς το πέτρινο πάτωμα υποδέχεται ξύλινους τοίχους ξύλινες καρέκλες και ένα ξύλινο bar. Αποτελείται από τρεις χώρους. Πρώτος ο εσωτερικός... συνέχεια
  • ΣΑΛΟΣ ΛΑΓΟΣ
    Ταβέρνα στα Πετράλωνα

    Οι εποχή προστάζει βραδινές βόλτες, κανένα μεζεδάκι και χαλαρή παρέα. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία. Αν έχετε διάθεση να ανακαλύψετε νέες περιοχές και να εμπιστευτείτε μαγαζιά που δεν τα ξέρετε έως σήμερα, θα ανακαλύψετε πολλά σημεία της Αθήνας που είναι πανέμορφα και έχουν στυλ... συνέχεια






Last News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved