Home > Μουσική > Κριτική Δίσκων

ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΣΚΩΝ

SCISSOR SISTERS
Ta-dah!


Εν όψει ανανέωσης ολόκληρου του portal μας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τους διεθνούς φήμης αστρολόγους Scissor Sisters σε μία αποκλειστική εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη. Α! και κάτι άλλο: "Ta-dah!" λες όταν σκας μύτη από το πουθενά... Έχουμε και λέμε:

Κριός (21/3 - 20/4)
Απελπισμένοι; Ta-dah! Τουλάχιστον ανακούφιση είναι να βλέπεις (ακούς, αν προτιμάτε) τους ανθρώπους στους οποίους θα στοιχημάτιζες να σε δικαιώνουν. Η τρελή κολεκτίβα των Scissor Sisters το κάνει αρκετά άνετα.

Ταύρος (21/4 - 20/5)
Βαριεστημένοι; Ta-dah! Το "Ta-dah!" ίσως να μην είναι το πανηγύρι του πρώτου τους δίσκου, αλλά από μια παρέα που έχει να πει και κάτι πιο ουσιαστικό, όλα δεκτά. Το πρώτο single του δίσκου είναι άκρως παραπλανητικό και ως εκ τούτου εύστοχο. Η εισαγωγή του "I don't feel like dancing" σε βάζει να αναρωτιέσαι αν θα ακούσεις κάποιο rock classic, μετά αρχίζει το beat και ψάχνεις τις ντισκομπάλες, αλλά όταν ο Jake Shears βγάζει την πρώτη-πρώτη νότα από το στόμα του, ξέρεις ότι είναι οι Scissor Sisters. Η… παρέκκλιση συνεχίζεται με την άλλη βόλτα στην Barbarella, το "She's my man".

Δίδυμοι (21/5 - 21/6)
Απογοητευμένοι; Ta-dah! Όταν μπαίνει το παραλίγο country "I can't decide" νομίζεις ότι κάποιος σε δουλεύει, σύντομα ωστόσο θα να ανακαλύψεις ότι η πλάκα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να γελάσεις με τις ιδέες όσων την σκαρφίζονται. Καλύτερα γέλα μαζί τους. Προσοχή στα χρηστά σας ήθη με τα explicit lyrics αυτών των ανάγωγων

Καρκίνος (22/6 - 22/7)
Νοσταλγικοί; Ta-dah! Το "Lights" σας αναγκάζει να σκεφτείτε τι θα φορέσετε στα επόμενα καρναβάλια, μην πω ότι το πάρτυ που σκέφτεστε για τα γενέθλιά σας α-σ-φ-α-λ-ώ-ς και είναι εξαιρετική ιδέα!

Λέων (23/7 - 23/8)
Ρομαντικοί; Ta-dah! "Άλλος ένας αστερισμός πεθαίνει" είναι ένας πολύ όμορφος στίχος για να αρχίσεις ένα κομμάτι και εσείς μη το πάρετε καθόλου προσωπικά για το ζώδιό σας. Το "Land of thousand words" είναι η αδιαμφισβήτητη Elton-John-highlight στιγμή του δίσκου και θα σας κάνει καλό να κολλήσετε.

Παρθένος (24/8 - 22/9)
Κουρασμένοι; Ta-dah! Κάντε ένα διάλειμμα ("Intermission" που λένε και στους σινεμάδες) και προσέξτε πώς οι 'Αδερφές' από τις ΗΠΑ σας κάνουν να κουνήσετε πέρα δώθε το κεφάλι σας συμμετέχοντας σε κάθε τους [κόπηκε από το ΕΣΡ].

Ζυγός (23/9 - 22/10)
Εκτός τόπου και χρόνου; Ta-dah! Τι 'ν' τούτο; O Chris de Burgh; οι Toto; Μήπως είναι power-pop της δεκαετίας του '80; Μην προσπαθείτε να τα ισορροπήσετε όλα, το "Kiss you off" είναι η μεγάλη επιβεβαίωση ότι είναι μάταιο το να προσπαθήσετε να βάλετε ταμπέλες σε αυτό το άλμπουμ.

Σκορπιός (23/10 - 22/11)
Μπουχτισμένοι; Ta-dah! Εντάξει, το "Ooh" δεν θα βοηθήσει τα μάλα, αλλά το "Paul McCartney" είναι ένα tribute από την πίστα, μια ξεφτιλισμένη disco αναφορά (με ντέφι, αν έχουν Θεό!), που, όποια δεκαετία και να γεννηθήκατε, δεν μπορεί, θα σας βοηθήσει να ξεσκάσετε.

Τοξότης (23/11 - 21/12)
Ενεργειακά στερεμένοι; Ta-dah! Ένα από τα καλύτερα tracks του δίσκου σας περνά απέναντι. Το "The other side" δηλώνει απερίφραστα: "Everything that comes to me / as good / belongs to you. / I'll count our blessings as I wait for you / on the other side. / Good luck and I will see you through".

Αιγόκερως (22/12 - 19/1)
Περίεργοι; Ta-dah! "Life seems so much slower with your toothbrush by the mirror" λέει το "Might tell you tonight" και, ναι, ίσως της το πει. Πες το, χρυσόστομε…

Υδροχόος (20/1 - 19/2)
Ανυπόμονοι; Ta-dah! Το φινάλε είναι αντάξιο του συνόλου: εκτός κατηγορίας, οικείο αλλά πρωτότυπο, μηχανή του χρόνου και φρέσκο, και "Everybody wants the same thing". Αν δεν ξέρετε ποιο, γράψτε μας. Αν ξέρετε, κάντε το ίδιο.

Ιχθείς (20/2 - 20/3)
Απορημένοι; Ta-dah! Τώρα εσείς περιμένετε και πρόβλεψη; Ακόμη δεν το πιάσαμε;...


Ηλίας Μαλασίδης

 

Περισσότερα θέματα


  • ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ
    «…Ζωγραφίζω όνειρα…»

    Η γυναικεία προσέγγιση στη βιωματική τραγουδοποιία συνεχίζεται, με την νέα δημιουργό από την Θεσσαλονίκη, να καταθέτει μια ολοκληρωμένη «δουλειά»! Τραγούδια που δεν φοβούνται να «σταθούν» και να πάρουν θέση στα πράγματα, όπως ο «Άνεργος» (Το τραγούδι του Τάκη…), ο «Πανικός» η τα «Ηλεκτροφόρα καλώδια», παρηγορώντας γλυκόπικρα, καταγγέλλοντας με... συνέχεια
  • ΑΡΛΕΤΑ
    Και πάλι χαίρετε!

    Μια συνειδητή απουσία 13 ετών από τον χώρο της δισκογραφίας δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση για έναν καλλιτέχνη. Η επιστροφή, ωστόσο, της δημοφιλούς τραγουδίστριας με έναν δίσκο γεμάτο με αισιοδοξία και αυτοσαρκασμό αποτελεί ένα από τα ευχάριστα νέα της χρονιάς στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Σ αυτή την έκδοση, η Αρλέτα... συνέχεια
  • ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
    Η αγάπη θα σε βρει όπου και νά σαι

    Λίγα πράγματα στη ζωή είναι τόσο ελπιδοφόρα όσο το γεγονός ότι κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Ότι ξέρεις πως μπορείς να βασίζεσαι επάνω τους όταν αναζητάς μέσα στη μουσική λίγη αλήθεια, συναίσθημα, γνησιότητα, παραπάνω. Η αναμενόμενη επιστροφή της Χάρις Αλεξίου με 11 ολοκαίνουργια τραγούδια, από πληθώρα δημιουργών, ανάμεσα στους οποίους... συνέχεια
  • SOUNDTRACKS
    Fast and Furious

    Μια χαρά τα καταφέρνει ο Μπράιαν Τάιλερ στην ηχητική συμβολή του στην ατμόσφαιρα της ταινίας. Με κρουστά σε τρελαμένους ρυθμούς, ηλεκτρονικούς ήχους και μια πολυμελή ορχήστρα από μουσικούς που φαίνεται να διασκεδάζουν με αυτή τη δουλειά προκαλεί ένα φρενήρες, μπιτάτο σκορ για ιδιωτικές η κινηματογραφικές στιγμές έντονης δραματικής έντασης. Κάτι... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


TOP 10 ΞΕΝΑ

  1. THE BEST DAMN THING
    AVRIL LAVIGNE
  2. MY DECEMBER
    KELLY CLARKSON
  3. FRESH AS A DAISY-THE SINGLES
    JAMES
  4. WE ARE THE NIGHT
    THE CHEMICAL BROTHERS
  5. LOOSE
    NELLY FURTADO
  6. JOYFUL
    AYO
  7. BACK TO BLACK
    AMY WINEHOUSE
  8. SCREAM
    TOKIO HOTEL
  9. IN REQUIEM
    PARADISE LOST
  10. KING OF
    CANDLEMAS

 

TOP 10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ IN CONCERT
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ FEATURING ONIRAMA
  2. ΜΕ ΤΟ’ΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤ’ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
  3. ALTER EGO
    O.S.T.
  4. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
  5. ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΙΑΣ ΦΩΝΗΣ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
  6. ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ LIVE
    NOTIS SFAKIANAKIS
  7. ΑΣΠΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΑΝΕΜΙΖΕ
    ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
  8. SILENT DISCO
    ΡΟΔΕΣ
  9. LIVE ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ
    ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. / ΜΑΛΑΜΑΣ Σ. / ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.
  10. ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
    ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved