Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ
Στα ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να συναντήσει μουσικά το Χάρη Κωστόπουλο και μαζί στις 24 Αυγούστου να ανέβουν...στα Αστέρια.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συνεργασία που θα συζητηθεί.

Και το σίγουρο είναι ότι εάν ανατρέξουμε στην πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του Χρήστου Δάντη θα θυμηθούμε ότι είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και μουσικές ανησυχίες, που πάντα μοιραζόταν με τον κόσμο.

Ο Χρήστος είναι ένας καλλιτέχνης που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Δεν γνωρίζει από «συνταγές επιτυχίας». Ξέρει μόνο να κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και το μουσικό του ένστικτο.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι μετά από μια μακροχρόνια πορεία σε μουσικές σκηνές, την οποία απόλαυσε πραγματικά, ένιωσε μια άλλη επιτακτική ανάγκη: Την ανάγκη να γλεντήσει! Γνήσια και αληθινά, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να γλεντάμε.

Και ποια καλύτερη παρέα από το Χάρη Κωστόπουλο. Έναν καλλιτέχνη που σέβεται και αγαπά εδώ και πολλά χρόνια και πάντα ένιωθε ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν επαγγελματικά.

«Πιστεύω ότι η συνάντησή μας στη σκηνή θα …πετάξει σπίθες!» δηλώνει στις πρόβες. «Μέχρι σήμερα τραγουδάω ό,τι μου γεμίζει την ψυχή και με όποιον νιώθω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσκάσει και μαζί με αυτόν και εμείς.
Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα που θα μας κάνει να μη βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε στα Αστέρια και τον κόσμο να καθίσει στην καρέκλα του!»

Κι επειδή τα κίνητρα είναι σαφέστατα πιο βαθιά ο Χρήστος εξηγείται :«Δεν θα αφήσουμε την κρίση να μας μαυρίσει την ψυχή. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι η απομόνωση και η μοναξιά. Θα αντισταθούμε τραγουδώντας και χορεύοντας!..»

Γι’ αυτό και οι τιμές είναι πολύ προσιτές ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να ζήσουν μια νύχτα στα «ΑΣΤΕΡΙΑ»!

Το πρόγραμμα απογειώνει η συμμετοχή του all time classic Γιάννη Γιοκαρίνη, του δημοφιλή rapper BO και οι εξαιρετικές φωνητικά και ερμηνευτικά Αλεξάνδρα Κόνιακ, Εύα, Γεωβανέκου, Γεωργία Βρανά.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ -ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
"Ένα πρόγραμμα που θα σας ανεβάσει στα… Αστέρια!"


ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα
Έναρξη: Παρασκευή 24 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 23:30
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης 130 Eυρώ,
Ποτό στο μπαρ 15 Eυρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 210 8944558, 6948 825999

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved