Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

POSIDONIO MUSIC HALL
Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Δημήτρης Αβραμόλουλος έρχονται στις 26 Μαΐου για να προκαλέσουν ταραχή!








Το Athens24 βρέθηκε, στη συνέντευξη τύπου για όλους εμάς τους δημοσιογράφους που μας τίμησαν και παρουσίασαν το πολλά υποσχόμενο σχήμα της νυχτερινής διασκέδασης που θα δώσει χρώμα και ένταση στα νυχτοπερπατήματα μας.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Αβραμόλουλος, η Τζωρτζίνα Νικάκη, η Νάϊρα Αλεξοπούλου, ο Στέλιος Τσάκωνα και η Έλενα Παναγιωτίδου ενώνουν το κέφι τους, τα νέα τους τραγούδια και τις δυνάμεις του ώστε να σπάσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό λαϊκό σχήμα με φρέσκιες φωνές πολλά υποσχόμενες και βέβαια τον κορυφαίο και αγαπημένο «Λε-πά», που το εκτόπισμά του, το ήθος του και το ρεπερτόριό του αποτελεί εγγύηση τόσο για κάθε επιχειρηματία, όσο και για το πιστό του κοινό που τον αγαπά, τον στηρίζει και βέβαια διασκεδάζει και μερακλώνει με τα υπέροχα λαϊκά άσματα που άφησαν εποχή και έγραψαν ιστορία.

Ο Πανταζής, απλός, προσηνής και βαθιά συγκινημένος μίλησε για τη συνεργασία του με το «Posidonio» και τη συγκίνηση που νιώθει που επανέρχεται μετά από 20 χρόνια στο «καλλιτεχνικό του σπίτι».

Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπό του είναι για χρόνια μεγάλη και τα τραγούδια του τα έχουμε όλοι τραγουδήσει και χορέψει , μέχρι πρωίας. Η πλούσια δισκογραφία του και οι πλατινένιοι δίσκοι του τον κατατάσσουν στους πιο εμπορικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες με πιστό κοινό που αδημονεί να τον δει από κοντά και να διασκεδάσει μαζί του.

Όλα τα νέα παιδιά, που τον πλαισιώνουν, έχουν καλή χημεία μεταξύ τους και βέβαια είναι λαοφιλή. Ο Λευτέρης, τα στηρίζει με πολύ αγάπη και αποτελεί μια «πατρική φιγούρα», αγκαλιάζοντάς τα με θέρμη και εμπιστοσύνη. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη και η στήριξή του σε όσους δουλεύουν και αξίζουν.

Το Δημήτρη Αβραμόπουλο, επικεφαλή του σχήματος, τον αγαπήσαμε μέσα από τη ξεχωριστή του φωνή στο talent show “Rising Star” και βέβαια το fun club του θα τον ακολουθήσει και θα τον υποστηρίξει. Το νέο του τραγούδι « Φταίω εγώ» ήδη αρέσει πολύ.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου και οι βραδιές στο Posidonio αναμένονται άκρως ξεσηκωτικές με το κέφι να χτυπάει ταβάνι.
Οι καλοκαιρινές βραδιές , ταράζουν, ανεβάζουν τη διάθεση και μας προϊδεάζουν για νυχτοπερπατήματα γεμάτα κέφι, χορό, τραγούδι και λουλουδοπόλεμο.

Ανυπομονούμε γιατί το σχήμα στην παραλιακή είναι δυνατό και πολλά υποσχόμενο και οι διαθέσεις άγριες!


----------
Έπη Τρίμη
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved