Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
«Έχω μια πολύ ισορροπημένη προσωπική ζωή κι αυτό μου δίνει την ηρεμία που χρειάζομαι ώστε να είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου»








Αυτήν την περίοδο ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίζεται στο «Φωταέριο» μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τους Kings με τους οποίους ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάστηκε και δισκογραφικά με το single "Όσο θα λείπεις" που έχει αγαπηθεί ήδη πολύ.

Οι νέες επιτυχίες των τραγουδιών «Πέρα από τα μάτια μου», «Άλλον άνθρωπο» όπως και πολλές άλλες από τη νέα του δισκογραφική δουλειά έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ. Όλα αυτά του δίνουν επάξια για μια φορά ακόμα το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα.

Συγχρόνως, τον απολαύσαμε ζωντανά στο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Γοργόνες και Μάγκες» πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ» κ.ά. σε μουσική του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα, σε σκηνογραφία του Μανόλη Παντελιδάκη και σκηνοθεσία του ταλαντούχο Γιώργου Βάλαρη. Η μουσική διεύθυνση ανήκει στο σολίστα και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη.


Athens24.gr: Πώς νιώθετε που τόσα χρόνια το κοινό σάς ακολουθεί πιστά και συνδέει τα τραγούδια σας με σημαντικές στιγμές της ζωής του;

Γιάννης Πλούταρχος:
Είναι πολύ ωραίο αυτό που μού λέτε και σας ευχαριστώ. Είναι τεράστια χαρά να ταυτίζουν οι άνθρωποι στιγμές τις ζωής τους με τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη. Επίσης, νιώθω πολύ τυχερός που βλέπω εκτός από τους παλιούς μου φίλους που με ακολουθούν από την αρχή της ποριάς μου να βλέπω συνεχώς νέους ανθρώπους να αγαπούν τα τραγούδια μου και να έρχονται στις live εμφανίσεις μου.


Athens24.gr: Από πού αντλείτε την έμπνευσή σας και τί δικλείδες ασφαλείας διαθέτετε προκειμένου ανεπηρέαστος να ασχολείστε με το τραγούδι;

Γιάννης Πλούταρχος:
Γενικά έχω μια πολύ ισορροπημένη προσωπική ζωή και αυτό μου δίνει την ηρεμία που χρειάζομαι ώστε να είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου. Για εμένα το τραγούδι είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και μια μεγάλη αγάπη που γενικά είναι πολύ δύσκολο να με αποσπάσει κάτι από αυτό.


Athens24.gr: «Πέρα από τα μάτια μου». Νέος δίσκος με 20 νέα τραγούδια με την υπογραφή της heaven. Μιλήστε μας για τη νέα σας δισκογραφική δουλειά, τί να περιμένει το κοινό και τη συνεργασία σας με τη heaven.

Γιάννης Πλούταρχος:
Είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος που πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! Θεωρώ πως έχει πολύ ωραία τραγούδια, πολύ προσεκτικά φτιαγμένα με μουσική και στίχους. Είναι κάποιες στιγμές στην πορεία ενός καλλιτέχνη που όλα τα πράγματα είναι σαν να συντελούν για να γίνει μια σπουδαία δουλειά. Ε αυτό το άλμπουμ νιώθω πως είναι μια τέτοια στιγμή μου!


Athens24.gr: Αν κάποιο από τα παιδιά σας έχει κληρονομήσει το ταλέντο σας και επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματά σας θα το ενθαρρύνατε;

Γιάννης Πλούταρχος:
Σχεδόν και τα 5 παιδιά μου τραγουδάνε (γέλια). Τώρα αν κάποιο θα αποφασίσει να το κάνει αυτό επαγγελματικά είναι ένα δικό του προσωπικό θέμα που αφορά τη δική του ζωή. Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι να το βοηθήσω όπως θα κάνω σε ό,τι επάγγελμα και αν επιλέξει να ασχοληθεί. Ούτε θα ενθαρρύνω ούτε θα αποθαρρύνω κάποιο παιδί να ακολουθήσει το τραγούδι. Αν το όνειρό του είναι να τραγουδάει τότε κι εγώ θα είμαι δίπλα του.


Athens24.gr: Πώς προέκυψε η συνεργασία μας στις «Γοργόνες και Μάγκες»; Τί συναισθήματα προκύπτουν μέσα απ’ αυτήν τη δουλειά;

Γιάννης Πλούταρχος:
Από την πρώτη συζήτηση με το σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη είχα δει πολύ θετικά αυτή τη δουλειά γιατί τα τραγούδια είναι καταπληκτικά και επίσης ήταν σαφές από την αρχή ότι εγώ μόνο θα τραγουδούσα και δε θα είχα καθόλου πρόζα. Τώρα που μπορώ να μιλήσω ως μέλος αυτής της παράστασης είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία που όσο περνάει ο καιρός την απολαμβάνω όλο και περισσότερο.


Athens24.gr: Δείχνετε ήπιος χαρακτήρας, γλυκής και προσηνής. Λένε, πως η νύχτα αλλοιώνει τον άνθρωπο και η συνεχόμενη επιτυχία «φουσκώνει τα μυαλά». Εσείς, ωστόσο, είστε ο άνθρωπος της «διπλανής πόρτας». Πώς το επιτύχατε; Είναι θέμα χαρακτήρα, παιδείας ή απόφασης ζωής;

Γιάννης Πλούταρχος:
Είναι όλα αυτά μαζί. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ παραπάνω από τον κόσμο αντιθέτως νιώθω ευγνώμον που με έχουν αγκαλιάσει κι εμένα και τα τραγούδια μου. Αυτό δεν άλλαξε ποτέ γιατί νιώθω πως η όποια δύναμη μου, είναι αποτέλεσμα αυτής της σχέσης μου με το κοινό. Αυτοί οι άνθρωποι μ’ έκαναν αυτό που είμαι δε θα ήμουν κάτι χωρίς αυτούς, οπότε βρίσκω απόλυτα λογικό να είμαι «προσηνής» και της «διπλανής πόρτας» όπως λέτε.


Athens24.gr: Εμφανίσεις στο «Φωταέριο». Μαζί σας, είναι ο Ηλίας Βρεττός και οι Kings με τους οποίους έχετε συνεργαστεί και δισκογραφικά με το single "Όσο θα λείπεις" που έχει αγαπηθεί ήδη πολύ. Τί να περιμένουμε;

Γιάννης Πλούταρχος:
Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα που υπάγεται και αυτό στην παραπάνω ευτυχή συγκυρία που σας είπα και για το δίσκο. Σε τόσο δύσκολες εποχές και με τόσα σχήματα στην Αθήνα το «Φωταέριο» είναι γεμάτο και ο κόσμος δείχνει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει αυτού που φτιάξαμε με την καρδιά του. Αυτό δείχνει πως αυτή η συνεργασία αλλά κι όσα έχουμε φτιάξει στο πρόγραμμα, αρέσει κι αυτό είναι γι’ εμάς μια ανταμοιβή που μάς κάνει να είμαστε κάθε βράδυ όλο και καλύτεροι!


Athens24.gr: Αν είχατε μια ευχή για την οικογένειά σας και μια ακόμη για τη χώρα μας τί θα ευχόσασταν;

Γιάννης Πλούταρχος:
Να έχουμε υγεία, χαρά και να είμαστε δυνατοί ό,τι και να μας προκύπτει όσο δύσκολο κι αν είναι.


_______________________

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ- KINGS

Είσ. με ποτό στο μπαρ € 15, φιάλη ποτού € 160 & 180 (κομπλέ), κρασί ανά δύο άτομα € 80. Κάθε Παρ., Σάβ.


Πού: ΦΩΤΑΕΡΙΟ
Πειραιώς 102-104
Αθήνα
Τηλ.: +30 210 - 3413888



----------
Έπη Τρίμη
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved