Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

POSIDONIO
Η total black εμφάνιση της Lady, τα γενέθλια του Άρη των Rec κ.α. στον Πάνο Κιάμο




















Ακλόνητος συνεχίζει τις σαρωτικές εμφανίσεις του, στο κατάμεστο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος!

Ο Πάνος Κιάμος γίνεται «ένα» με τον κόσμο σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τόσο με το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και με τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού μετατρέποντας την κάθε βραδιά στο Posidonio σε ένα ξέφρενο και συνάμα μοναδικό party, που μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του, τις επιτυχίες του και την πρόσφατη «Σαν αλήτης» με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά του . Η καθηλωτική Μαλού χαρίζει ξεχωριστές στιγμές . Οι Deevibes δίνουν άλλον «αέρα» στο πρόγραμμα και το τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.



Η Άντζελα Δημητρίου με total black εμφάνιση κέντρισε όλα τα βλέμματα στο Posidonio. Ο Πάνος Κιάμος της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η lady τραγούδησε με τον Πάνο Κιάμο αλλά και διαχρονικές επιτυχίες της .

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στο Posidonio, ο Άρης Λουμάκης των Rec συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγό του, τα άλλα μέλη των REC ( Ξένια, Mike) ενώ στην παρέα τους βρισκόταν κι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που ήταν συμπαίκτης της Ξένιας-REC στο Survivor2. Οι REC επισκέφθηκαν τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του κι ο Άρης δέχθηκε τις ευχές του Πάνου Κιάμου για τα γενέθλιά του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Γιώργος Δασκουλίδης τον οποίο ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα .

More, Μοναδικές είναι οι βραδιές στο κατάμεστο Posidonio!!!

Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το απόλυτο Hit «θέλω να σε ξαναδώ» και γίνεται «ένα» με τους παρευρισκόμενους, που χορεύουν και τραγουδούν παρέα του. Ενθουσιώδης είναι η ατμόσφαιρα τόσο στα νέα τραγούδια του Πάνου Κιάμου: «θέλω να σε ξαναδώ», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και στις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος εκτοξεύει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει και η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι κι ένα ανεπανάληπτο party.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του και τις επιτυχίες του με τον κόσμο να συμμετέχει στο πρόγραμμά του . Το νέο του τραγούδι «Σαν αλήτης» έχει αγαπηθεί. Η Μαλού καθηλώνει με την φωνή της και στις δικές της επιτυχίες. Οι Deevibes βάζουν την δική τους σφραγίδα ενώ το καινούριο τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Στο Posidonio διασκέδασε ο Λεπα. Στο Posidonio διασκέδασε o Θέμης Αδαμαντίδης . Ο Πάνος Κιάμος τον καλωσόρισε κι άρχισε να τραγουδά το τραγούδι «στην καρδιά» το οποίο συνέχισε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στο Posidonio διασκέδασε ο Ηλίας Βρεττός σε μια από τις σπάνιες εξόδους του μετά την περιπέτειά του. Ο Πάνος Κιάμος τον χαιρέτησε εγκάρδια κι ο Βρεττός ευδιάθετος ανταπέδωσε. Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.


Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

  • ΜΑΣΚΕΣ LIVE
    Όμορφη ατμόσφαιρα, ζεστό μαγαζί, κεφάτοι καλλιτέχνες.

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved