Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ROMEO CLUB & ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
θα γίνουν η… «Επιλογή» σου!


Είναι ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της νεότερης γενιάς. Οι εμφανίσεις του ανέτρεψαν τα δεδομένα και δημιούργησαν τη νέα τάση στη νύχτα που έγινε θεσμός. Τώρα επιστρέφει στην παραλιακή και στο Romeo Club για να μας χαρίσει ένα ξέφρενο καλοκαίρι…

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται με ανεβασμένη διάθεση και με το νέο άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» στις αποσκευές του για να παρουσιάσει το πιο δυνατό πρόγραμμα.

Η συνθήκη είναι ιδανική. Τα hit που έχουμε λατρέψει, σε συνδυασμό με το Romeo Club μεταμορφωμένο σε ένα τροπικό δάσος και τον αγαπημένο καλλιτέχνη στην καλύτερή του φάση υπόσχονται να γίνουν η τέλεια παρέα για τα καλοκαιρινά μας βράδια.


Μαζί του θα βρίσκεται η πολύ ταλαντούχα Μαλού που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Σαμπάνη καθώς η μοναδική χημεία που τους ενώνει έκανε την επανάληψη της συνεργασίας τους αναπόφευκτη.
«Τους είπες πως» και «Ώρες Αιχμής». Νέα τραγούδια αλλά και όσα μας έκαναν να την αγαπήσουμε θα ακουστούν σε ένα πρόγραμμα με το οποίο η Μαλού δίνει το δικό της στίγμα στο μουσικό χώρο.

Την παρέα συμπληρώνει ιδανικά η Κρυσταλλία Ρήγα η δυναμική τραγουδίστρια με την εξαιρετική σκηνική παρουσία και την υπέροχη φωνή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το απόλυτο live club της Αθήνας, το Romeo Club ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 10 Μαϊου και μας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Το ηνία στα decks ανέλαβε ο Dj Δημήτρης Μεταξάς!
Την Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παλάκας, τις χορογραφίες η υπέροχη Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου ενώ η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Γκάνιου.

Το Romeo Club και ο Γιώργος Σαμπάνης θα γίνουν η απόλυτη καλοκαιρινή «Επιλογή» σου!


ROMEO CLUB
Ελληνικού 1, παραλία Ελληνικού
Τηλ. Κρατήσεων 210 8945345
Λάμπρος Λάζαρης 6947127911

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

  • ZOOM
    Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved