Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ
Από τη Eurovision και τους Robbie Williams, Βίσση, Παπαρίζου & Φουρέιρα στο δισκογραφικό του ντεμπούτο


Ο Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο!

Πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο το 2007, σπούδασε ως υπότροφος Musical Theater στο Jacob’s Pillow της Μασαχουσέτης και στο Bird College του Λονδίνου (2009-2013), έχει πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές musical όπως το Kiss me Kate (Ηρώδειο), West side story (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Η Μελωδία της Ευτυχίας (Παλλάς), Cats (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «οι Συμμαθητές» (ΑΝΤ1). Το 2017 ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής της Eurovision ως χορευτής και backing vocalist.

Έχοντας χορέψει στο πλευρό του Robbie Williams, της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με το τραγούδι «Χίλια Κομμάτια» ενώ στις 27 Ιουνίου, 2019, θα εμφανιστεί και στα MAD Video Music Awards σε ένα ντουέτο «έκπληξη».

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι up-tempo pop κομμάτι με ethnic στοιχεία το οποίο συνοδεύεται από το super φρέσκο official music video του σε σκηνοθεσία του Sherif Francis. Τη χορογραφία ανέλαβε η Chali Jennings.


Δείτε το official video στο επίσημο κανάλι του στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=nzVL0bCDubU

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://iasonasmandilas.lnk.to/HiliaKommatiaPR



Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved