Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ
«Χαίρομαι εξίσου και με τις αρνητικές κριτικές! Βελτιώνομαι και εξελίσσομαι μέσα από αυτές»


Ο Φώτης Σκορπιδέας είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Όλα αυτά μέχρι τα 16 του, όταν ένα ατύχημα στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Το Athens24 συναντήθηκε μαζί του και μίλησε για τις συνεργασίες του στο χώρο, τα talent shows, τις κριτικές, αλλά και από που αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια του!


ATHENS24: «Πως έγινε και ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού; Ήταν κάτι που το επεδίωξες»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Ξεκίνησα γράφοντας στίχους σε ηλικία 15 χρόνων, θυμάμαι μάλιστα ένα από τα τραγούδια που έγραψα τότε είναι το «Σε χρειάζομαι». Η αλήθεια είναι πως ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, ήμουν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο, όμως στα 16 είχα ένα σοβαρό τροχαίο και έτσι έσβησε το όνειρο μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Έπειτα από το ατύχημα εστίασα πιο πολύ στην άλλη μεγάλη μου αγάπη, στο τραγούδι»!


ATHENS24: «Παρά το νεαρό της ηλικίας σου το βιογραφικό σου είναι γεμάτο με σημαντικές συνεργασίες. Πως το εισπράττεις όλο αυτό»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Μου δίνει μεγάλη χαρά η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου δείχνουν μεγάλοι καλλιτέχνες, όχι μόνο στο να συνεργαστούμε μαζί σε μεγάλες πίστες, αλλά και λέγοντας τραγούδια μου».


ATHENS24: «Πως αισθάνεσαι με τις θετικές κριτικές που λαμβάνεις, έχει υπάρξει κάποια αρνητική κριτική που να σε στεναχώρησε»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Σίγουρα οι θετικές κριτικές με χαροποιούν ιδιαίτερα, χαίρομαι εξίσου και με τις αρνητικές όσο και να φαίνεται περίεργο. Όταν μου κάνουν αρνητικές κριτικές αξιόλογοι καλλιτέχνες προσπαθώ να βελτιώνομαι και χαίρομαι να εξελίσσομαι».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Πάντως, έχω συνεργαστεί τουλάχιστον με το 95% των καλλιτεχνών που είχα σαν πρότυπα πολύ πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου στην μουσική».


ATHENS24: «Ποια είναι η γνώμη σου για τα talent shows; Εσύ θα έπαιρνες μέρος»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Η γνώμη μου για τα reality δεν είναι και η καλύτερη, άλλα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετείχα κάποια στιγμή, αν ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε».


ATHENS24: «Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Θα έφευγα – όπως το έχω ήδη κάνει – μόνο για να ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πήγα, ολοκλήρωσα ένα κύκλο εμφανίσεων και επέστρεψα! Δεν θα μπορούσα να φύγω μόνιμα από την Ελλάδα».


ATHENS24: «Από που αντλείς έμπνευση για τα τραγούδια σου»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Από προσωπικές μου εμπειρίες, εμπειρίες φίλων μου, από μια ατάκα, ακόμα και από διαφήμιση στην τηλεόραση. Η έμπνευση που να σου έρθει στις πιο απίθανες στιγμές».


ATHENS24: «Έχεις κάποιο moto που σε χαρακτηρίζει και αν ναι ποιο είναι αυτό»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω. Δεν υπάρχει κάτι που να με χαρακτηρίζει».


ATHENS24: «Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια»;

ΦΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΕΑΣ:
«Έχω έτοιμα πολλά τραγούδια, με υπέροχες συνεργασίες! Σύντομα μάλιστα θα αρχίσουν να κοινοποιούνται σταδιακά και στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube».

------------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved