Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Ξεκινάει εμφανίσεις στο AKANTHUS


Κάθε Πέμπτη τα βράδια μας αλλάζουν!

O Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Από την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020, και κάθε Πέμπτη, ο πολυτάλαντος ερμηνευτής θα εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Akanthus και υπόσχεται μοναδικές βραδιές.

Το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει δικές του επιτυχίες, και όχι μόνο, θα είναι άκρως διασκεδαστικό και θα μας παρασύρει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Η επιτυχία είναι δεδομένη και το hot spot τις Πέμπτες μας αυτό το καλοκαίρι θα είναι το Akanthus.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν επαναπαύεται ποτέ και μαζί με τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» που ξεπέρασε τις 4.5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σε λιγότερο από 1 μήνα και κατέκτησε τις υψηλότερες θέσεις στο Official IFPI Airplay Chart, ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.


AKANTHUS
Λ. Ποσειδώνος 91, Ακτή του Ήλιου 16777
Αλιμος
210 9680800

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved