Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
««Η μουσική ήταν από πάντα μέσα στη ζωή μου»








Ο Ζαχαρίας Μαρκάκης είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, ενώ από πολύ μικρή ηλικία έδειξε ξεκάθαρα το πάθος του με το τραγούδι. To Athens24 συναντήθηκε μαζί του και μίλησε για το νέο του εγχείρημα, τα talent shows, τις συνεργασίες του στο χώρο, αλλά και το πώς μπήκε η μουσική στην ζωή του!


ATHENS24: «Πως μπήκε μουσική στη ζωή σου»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Η μουσική ήταν από πάντα μέσα στη ζωή μου, από παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να ηχογραφώ τη φωνή μου και ύστερα να την ακούω! Η μουσική με κυνηγούσε από παιδί, άκουγα τους τραγουδιστές μελετώντας τους και τραγουδώντας όλα τους τα τραγούδια σαν να ήμουν στη πίστα κάνοντας τον δικό μου αγώνα εξάσκησης στο τραγούδι με αποτέλεσμα τη συνεχή μου εξέλιξη! Είμαι αυτοδίδακτος έχω κάνει και κάποιες ασκήσεις φωνητικής που βοηθάνε και προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο»!


ATHENS24: «Ποια ήταν η πρώτη σου μεγάλη συνεργασία στο χώρο»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Η πρώτη μου μεγάλη συνεργασία ήταν το 2013 στα 18 μου. Μετά το σχολείο τραγουδούσα σε διάφορα μαγαζιά με αποτέλεσμα να με ακούσει ένας παραγωγός δισκογραφικής εταιρείας και μου πρότεινε συνεργασία. Πέρασα από ακρόαση σε δικά του τραγούδια και μου εμπιστεύτηκε 10 τραγούδια με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει το πρώτο μου cd με τίτλο «Πάρε να χεις» από το οποίο ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από τον κόσμο το ομότιτλο τραγούδι όπως και το «Κι αν έχω ελαττώματα» και το «Ερωτευμένη μου καρδιά», τα οποία υπάρχουν και στο YouTube! Ύστερα συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Ζαφείρη Μελά, τον Χάρη Κωστόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη και πολλούς ακόμα σε διάφορα μαγαζιά και συναυλίες».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελα να συνεργαστώ, όμως ήδη είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να τραγουδήσω με τέτοια ονόματα! Ήδη είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αγγίξει το όνειρο μου και να κάνω αυτό που αγαπώ! Πάντα έχω όρεξη να προσπαθώ για το καλύτερο και ελπίζω να συνεργαστώ με πολλούς ακόμα»!


ATHENS24: «Ποια είναι η γνώμη σου για τα talent shows; Εσύ θα έπαιρνες μέρος»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Βάση λογικής τα talent shows πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν όσον αφορά τη προβολή, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αξιοκρατία. Όπως λέει και ο συνεργάτης μου και σπουδαίος στιχουργός, κ. Δημήτρης Λαλάκος, ο χώρος είναι σαν μια τζαμαρία που μπορείς να δεις, όμως δε σε αφήνουν να μπεις. Δε θα πήγαινα σε κάποιο παιχνίδι το θεωρώ χαμένο χρόνο διότι εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων και όχι των νεαρών καλλιτεχνών που παλεύουν για το όνειρο τους. Η λύση για μένα είναι η προσωπική δουλειά και απαιτεί χρόνο».


ATHENS24: «Ξέρω ότι γράφεις και δικά σου τραγούδια. Από που αντλείς έμπνευση»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Ναι, πλέον έχω αρχίσει να γράφω μαζί με τον συνεργάτη μου που μου δίνει τους υπέροχους στίχους και κάνουμε τραγούδια, όπου εγώ γράφω κυρίως μουσική. Εμπνέομαι από τους στίχους του. Κυρίως γράφω όταν βλέπω στίχους βρίσκω πια μουσική ταιριάζει, οι στίχοι μου λένε τι μουσική τους ταιριάζουν και ύστερα τα παίζω με τη κιθάρα μου. Έχουμε γράψει πολλά τραγούδια, πρέπει να είναι ήδη περίπου 500 και διάφορα ήδη, όπως μπαλάντες, ζεϊμπέκικα, χασάπικα, τσιφτετέλια, ροκ, έντεχνα και ρούμπες».


ATHENS24: «Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Όχι δε θα έφευγα από την Ελλάδα, εδώ είναι ο τόπος που έχω συνηθίσει να ζω, η πατρίδα μου και θέλω να το παλεύω εδώ όσο δύσκολα και να είναι. Άλλωστε έχω ήδη ξεκινήσει μια διαδρομή πάνω στο ελληνικό τραγούδι, αν έφευγα θα ήταν σαν να διέγραφα ότι έχω κάνει εδώ. Εκτός αυτού με ενδιαφέρει η μουσική της χώρας μας, με εκφράζει και έχω μεγαλώσει με αυτά τα ακούσματα. Τα ξένα κομμάτια απαιτούν να ξέρεις τη γλώσσα για να μπορείς να τα υποστηρίξεις σωστά, διαφορετικά νομίζω θα είναι αστείο».


ATHENS24: «Αν δεν ήσουν τραγουδιστής σε πιο άλλο χώρο θα ήθελες να κινείσαι»;

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Αν δεν είχα ασχοληθεί με το τραγούδι – που δε θέλω να το φαντάζομαι, γιατί χωρίς τη μουσική δε ξέρω πως θα άντεχα σε αυτή τη ζωή – θα είχα ασχοληθεί με την υποκριτική, διότι μου αρέσει εξίσου»!


ATHENS24: «Μίλησε μου λίγο για τα μελλοντικά σου σχέδια»

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ:
«Αυτή τη περίοδο ασχολούμαι κυρίως με τη δισκογραφία, γράφω τραγούδια με τον κ. Λαλάκο σε στίχους δικούς του και μουσική δικιά μου και έχουμε ήδη κυκλοφορήσει από το δικό μου κανάλι στο YouTube ένα τσιφτετέλι που λέγεται «Ο Κορονοϊός», ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο «Ίσοι όλοι» και ένα ροκ τραγούδι με τίτλο «Υπάρχει Θεός». Τώρα δεν ανήκω σε κάποια δισκογραφική είναι επιλογή μου και θέλω να ασχολούμαι με το δικό μου (Ζαχαρίας Μαρκάκης). Χαίρομαι πολύ γιατί ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και τη στήριξή του στη προσπάθεια μου και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Στο μέλλον θα κάνω δισκογραφία από το δικό μου κανάλι και θα προσπαθήσουμε με τον κ. Λαλάκο να κάνουμε δημιουργίες ξεχωριστές (διαφορετικές), γιατί θεωρώ ότι ο χώρος της μουσικής έχει ανάγκη από καινούργια ακούσματα. Μέχρι στιγμής δεν είναι στα πλάνα μου κάποιες live εμφανίσεις λόγω και των άσχημων συνθηκών που βιώνουμε, όμως προσπαθώ να κρατάω συντροφιά στον κόσμο με τη μουσική μου μέσα από το κανάλι μου».




----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

  • ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ
    Live Ελληνικά kαι με φαγητόποτα. Κλειστά για τα καλοκαίρια.

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved