Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

TAMTA x MENTE FUERTE «Δεν Είσαι Εδώ»
Ποιο μοντέλο του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα;





Το νέο single της Τάμτα με τον MenteFuerte για τη συνεργασία τους «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα από τη Minos EMI, a Universal Music Companyκαι την OffbeatRecords, και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends.

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού συμμετέχει μάλιστα και ένα μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM “Boys & Girls”.

Πρόκειται για τον Άνταμ, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς 20 του παιχνιδιού, παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το προσωπικό του στυλ τόσο στην οντισιόν του όσο και στο ID catwalk.

_______________________
Έχοντας στο ενεργητικό τους δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 (“Senorita” & “Caliente”), σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις ψηφιακών πωλήσεων της IFPI αλλά και το Year-End Chart του YouTube, οι κορυφαίοι στο είδος τους Τάμτα & Mente Fuerteενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση.

Το super fresh ρυθμικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό «Δεν Είσαι Εδώ» βρίσκεται από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του στις κορυφαίες θέσεις των editorial playlistτου Spotify (New Music Friday, Hot Greek Rap, Greek Pop) και ξεχωρίζει ήδη και στο ραδιοφωνικό airplay.

Στο music video του τραγουδιού, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Alexander Stamatiadis, παρακολουθούμε την Τάμτα και τον MenteFuerte ως ένα χωρισμένο ζευγάρι σε ένα party στο οποίο ο χρόνος «παγώνει» μαγικά γύρω τους, όταν τα βλέμματα των δύο αντικρίζονται.


Μουσική:ObieDaz & Beyond

Στίχοι: Mente Fuerte & Sigma


Δείτε το official video του «Δεν Είσαι Εδώ» στο YouTube:

www.youtube.com/watch?v=lovWZEqGQoU


Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://tamtaxmentefuerte.lnk.to/DenEisaiEdoPR





====================



Και ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της hit single «Δεν Είσαι Εδώ» με τον ράπερ MenteFuerte, το οποίο βρίσκεταισταθερά στις κορυφαίες θέσεις των YouTube Trends, η Τάμτα κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί ακόμα ένα ολοκαίνουργιο κλιπ!



Πρόκειται για το music video του αγγλόφωνου single της “Hold On”, του οποίου τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η ίδια φέτος το καλοκαίρι στο Σαρακήνικο της Μήλου σε συνεργασία με τους P.K. και T.D.



Το εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο της πασίγνωστης παραλίας της Μήλου με τους λευκούς ηφαιστειακούς βράχους, σε συνδυασμό με τη λευκή άμμο, τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά αλλά και τα εξαιρετικά εφέ δια χειρός BodegaVisuals δίνουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.



Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τάμτα αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή ενός βίντεο κλιπ της, αφού την άνοιξη -και εν μέσω καραντίνας- σκηνοθέτησε η ίδια το music video για το τραγούδι «Σ’ Αγαπώ», το οποίο και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.



Δείτε το βίντεο κλιπ του “Hold On” στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=W0nM1yrdCJU


Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company καιτην OffBeat Records

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved