Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
"γυρίζει" στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες του νέου του κλιπ


Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης που μας έχει κάνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε αλλά και να «πονέσουμε» με τις δεκάδες επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Θα Γυρίζω», ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι που μιλάει για μια σχέση που έχει ολοκληρωθεί και που ο καθένας έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, με τις δικές του επιλογές.

Το νόημα του τραγουδιού αποτυπώνεται και στο official video που μόλις κυκλοφόρησε, το οποίο επιμελήθηκε ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Χρήστου Χολίδη Άλεξ Κωνσταντινίδης, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες με φόντο την πανέμορφη νυχτερινή Αθήνα.

Το «Θα Γυρίζω» σε μουσική του Τόνυ Μαυρίδη και σε στίχους του Δημήτρη Καραδήμου ξεχωρίζει ήδη και στο ραδιοφωνικό airplay από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, ενώ είναι διαθέσιμο και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Τον Χρήστο Χολίδη απολαμβάνουμε και τηλεοπτικά τις τελευταίες εβδομάδες στον 2ο κύκλο του Just The 2 Of Us, έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου με την οποία μας χαρίζουν μοναδικές εμφανίσεις και εξαιρετικές ερμηνείες.


Δείτε το official video του «Θα Γυρίζω» στο YouTube:

www.youtube.com/watch?v=SjUD_OC8GYs


Βρείτε το «Θα Γυρίζω» στο παρακάτω link:

https://christoscholidis.lnk.to/ThaGirizoPR





Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.





(Photo: Νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας -λίγο πριν την απαγόρευση- για τον Χρήστο Χολίδη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ.)

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved