Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡH “ONLINE” ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, 2020


Ο Γιώργος Σαμπάνης αράζει με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω, στους γνώριμους…Δρόμους της διασκέδασης, της παρέας και της ανεμελιάς, μέσα από ένα ανεπανάληπτο live streaming concert.

Tο Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) ένα μοναδικό «ΔΡΟΜΟΣ SUPERSTAR VOICES Online Concert» σε live streaming μετάδοση σε όλο τον κόσμο!

Από την άνεση του σπιτιού μας στην πιο άρτια online συναυλία της χρονιάς, ένα… κλικ Δρόμος.

Μπορεί να περάσαμε από χίλια κύματα και η χρονιά που διανύουμε να παραμένει ταραγμένη σαν «Άγρια Θάλασσα» αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εμείς θα απολαύσουμε «Αυτό που Αγαπάμε»!

«Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές και νέες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας, ο Γιώργος Σαμπάνης, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από σαλόνι σπιτιού μας!

Μπορεί οι συνθήκες να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει η ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.


Εισιτήρια: 5 Eυρώ.

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr




 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved