Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 01/02 στις 14:00:
Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία «Υπεράνθρωπος»





Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μιλούν για τη συνεργασία του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά με τον μετρ των επιτυχιών Φοίβο.

Ο «Υπεράνθρωπος» είναι το πρώτο δείγμα μέσα από την επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους, μεταδίδεται ήδη σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο έχοντας ενθουσιάσει το κοινό ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021, από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το βράδυ της Παρασκευής ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τη νέα του επιτυχία στη σκηνή του The Voice of Greece, ενώ τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα απολαύσουμε στις οθόνες μας και το επίσημο βίντεο του τραγουδιού το οποίο οπτικοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στις πανέμορφες Αλυκές Μεσολογγίου υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος το single «Υπεράνθρωπος» την ημέρα της κυκλοφορίας του, κάνε τώρα pre-save το τραγούδι στο Spotify:

https://umusic.digital/yperanthropos/


Σάκης Ρουβάς και Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από πολλά χρόνια, και παρουσιάζουν την απόλυτη ερωτική μπαλάντα «Υπεράνθρωπος».



Το τραγούδι κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο κορυφαίος σταρ μοιράστηκε με το κοινό ένα απόσπασμα από το βίντεο κλιπ της νέας του επιτυχίας που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα ,1 Φεβρουαρίου, 2020, στο επίσημο YouTube κανάλι του.


Σάκης Ρουβάς – «Υπεράνθρωπος»

Μουσική & Στίχοι: Φοίβος


Πρεμιέρα τη Δευτέρα 01/02 στις 14:00:

www.youtube.com/watch?v=ASpmPF6ttYg



Δείτε το teaser του βίντεο κλιπ:

www.youtube.com/watch?v=T46Ubc26qXs



Βρείτε το τραγούδι εδώ:

https://SakisRouvas.lnk.to/YperanthroposPR



#FollowSakis on social media:

Facebook: www.facebook.com/SakisRouvasOfficial

Instagram: www.instagram.com/sakisrouvas

Twitter: www.twitter.com/sakisrouvas

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/0VuyN0xzSqykiDB2MxihTe






Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved