Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΕΝΑΣΤΡΟΝ OPENING: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ - JOSEPHINE - SPECIAL LIVE ACT PERFORMANCE: SNIK
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, 2022











Το «Έναστρον», ο πιο iconic χώρος διασκέδασης στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του ξανά στις 4/2!

Το ξαναπιάνουμε από εκεί που το αφήσαμε!
Με τη νέα club αισθητική, με την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης με τον Γιώργο Σαμπάνη και τις τεράστιες επιτυχίες του, την ποπ σταρ Josephine και τον no1 ραπερ SNIK, και με όλους εσάς που θα δώσετε το σύνθημα για να ζήσουμε ξανά μαζί ανεπανάληπτες βραδιές.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στη σκηνή του Έναστρον για να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα.

Με τη νέα μεγάλη του επιτυχία «’Ασε με να σε προσέχω»
μαζί με τα, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό που αγαπάς», «Τίποτα», «Κάτι σαν αστέρι» αλλά και με όλες του τις παλιότερες επιτυχίες και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας, έρχεται πιο έτοιμος και ανυπόμονος από ποτέ για να κάνει αυτό που μόνο εκείνος μπορεί και που αν δεν το ζήσεις δεν περιγράφεται!

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας με τις αλεπάλληλες επιτυχίες και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα μας παρασύρει σ’ ένα μοναδικό πάρτι, με τα super hits της, όπως τα «Μάγια», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Παλιόπαιδο», το νέο της single «Τα Καλύτερα Παιδιά», τις μοναδικές ερμηνείες της και την δυναμική της ενέργεια.

O SNIK, σ΄ ένα special live act performance! O κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας ,με τα δεκάδες εκατομμύρια streams και views, αλλά και το νέο του άλμπουμ με τίτλο «1987» που θα καθορίσει και πάλι με τη μουσική του το εγχώριο rap game!
Θα ξεδιπλώσει στη σκηνή του Έναστρον τις αβίαστες ρίμες των τεράστιων επιτυχιών του που έγιναν trend όπως τα «Millionaire” , “Senorita”, Colpo grosso, Big man”, “Diamanti” και η λίστα με τις επιτυχίες συνεχίζεται.

Κάνουμε restart και είμαστε έτοιμοι στο Έναστρον
να το «ξαναζήσουμε μαζί δυνατά και αλλιώς»!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO: https://we.tl/t-RlpaamzZEA


ΕΝΑΣΤΡΟΝ:
Πειραιώς 178, Ταύρος Αττικής
177 78 Athens, Greece
210 3413550 & 552





*Η είσοδος στον χώρο γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

  • REX
    Είσοδος με ποτό: 20 Ευρώ Κρασί: 90-105 Ευρώ Ουίσκι: 180-210 Ευρώ.

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved