Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Μαέστρος - Ενορχηστρωτής του Παντελή Παντελίδη Κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τον Μάνο Κούκο.


Ένα τραγούδι που από το πρώτο άκουσμα του σε παραπέμπει θέλοντας η μη σε αναμνήσεις και ήχους που μόνο ανατριχίλα μπορεί να νιώσει κανείς. Ο μαέστρος και χρόνια στενός συνεργάτης -ενορχηστρωτής του Παντελή Παντελίδη ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, μετά από 6 χρόνια αποχής του από την δισκογραφία, ντύνει με τον μοναδικό τρόπο και ήχο του ένα τραγούδι που θυμίζει τον αγαπημένο σε όλους μας Παντελή Παντελίδη. Το συγκεκριμένο τραγούδι, θυμίζει ηχόχρωμα Παντελίδη με φωνή Νότη Σφακιανάκη και με την ερμηνεία του ο Μάνος Κούκος το απογειώνει.

Το τραγούδι έχει υπογράψει σε στίχους και μουσική ο νεαρός ταλαντούχος Κύπριος συνθέτης και στιχουργός, Χρήστος Ιωάννου.

Το video clip του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί από την Haperis Productions και Digital Ray Records του Λάμπρου Κωνσταντάρα.


Δείτε και ακούστε το τραγούδι EΔΩ:

www.youtube.com/watch?v=OOyMEcF6NWM

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved