Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Ο Xρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES καλωσορίζουν την Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον»


Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά την super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.
Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου , οι ΜΕΛΙSSES -ο Χρήστος, ο Κώστας και ο Θάνος- συναντήθηκαν με τη «βασίλισσά» τους, την Δέσποινα, στο «Έναστρον», όπου παρακολούθησαν τις εργασίες ολικής ανακαίνισης που γίνονται υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Μείνετε συντονισμένοι...
Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα βράδια μας στο «Έναστρον», που προβλέπονται μαγικά!


ΕΝΑΣΤΡΟΝ:
Πειραιώς 178, Ταύρος Αττικής
177 78 Athens, Greece
210 3413550 & 552

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

  • ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ
    Ανατολίτικη κουζίνα και show χορός της κοιλιάς. Από εναλλασσόμενα σχήματα. Τις καθημερινές εναλλασσόμενα προγράμματα.

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved