ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ
ΈΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Λόγια καρδιάς από τον Γιάννη Πλούταρχο

"Σήμερα έφυγε ένας φίλος…
Ένας νέος άνθρωπος και όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος. Πέρα από το ότι ήταν ένας αγαπητός καλλιτέχνης ήταν και ένα εξαιρετικό παιδί. Ήρθε, τάραξε δισκογραφικά την Ελλάδα και έφυγε.
Καλό ταξίδι Παντελή και θα σε τραγουδάμε πάντα…"
- Γιάννης Πλούταρχος
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.
Για 4 χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.
Περισσότερα θέματα
-
H MINOS EMI / UNIVERSAL
στην κορυφή των charts και για το 2022!
Η Minos EMI, Universal Music Company, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας, μονοπώλησε τα ετήσια IFPI Charts της χρονιάς που μας πέρασε τόσο στο διεθνές όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο, κυριαρχώντας έτσι στην ελληνική αγορά.
Πιο συγκεκριμένα στα ψηφιακά year-end charts, η Minos EMI / Universal βρέθηκε στην κορυφή του... συνέχεια
-
«ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ» ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ
Music Video
Ο Χρήστος Μενιδιάτης, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, με την επιτυχία του φετινού χειμώνα με τίτλο “Δυνατά Μαζί” σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους της Βίκυς Γεροθοδωρου.
Μόλις κυκλοφόρησε το music video του τραγουδιού και αποτελεί έναν ύμνο στον έρωτα, στην αγάπη και στο «Μαζί» που όταν συνοδεύεται από το... συνέχεια
-
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ LIVE ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ
PALMO 96,5!
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης φορά τα γιορτινά του και μαζί με το ολοκαίνουριο ραδιόφωνο της πόλης, τον «PALMOS 96,5» υποδέχεται τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων.
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο δημοφιλέστερος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, θα... συνέχεια
-
ΠΑΟΛΑ & ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ «τα έσπασαν» με MEΛΙSSES - ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Πόλος έλξης το «Έναστρον»
MΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν με απόλυτη επιτυχία την επί σκηνής συνεργασία τους, με το πρώτο διήμερο να γίνεται sold out. Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο «Έναστρον» ήταν η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου.
Το βράδυ του Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου, η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στο... συνέχεια
Last News
Next News