Home > Πίστες > Πρώτο τραπέζι πίστα

ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Δόμνα Κουντούρη


Η Δόμνα Κουντούρη επέστρεψε στη δισκογραφία με ένα ολοκαίνουργιο album με τίτλο "Τα πρέπει". Δόμνα, μίλησέ μας για το νέο αυτό μουσικό βήμα.

Δ.Κ.: Με αυτή τη δουλειά θέλω να συστηθώ στο κοινό ως δημιουργός-τραγουδοποιός αφού έχω γράψει τη μουσική για τα 11 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος και αρκετούς από τους στίχους. Είναι κομμάτια που έχουν γραφτεί αυτά τα δέκα χρόνια παύσης και απουσίας μου από την δισκογραφία.

Τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη δουλειά. Πατάει σε κάποια καινούργια μουσικά μονοπάτια για σένα; Σε εξελίσσει;

Δ.Κ.: Είναι μια δουλειά η οποία με έχει εξελίξει σε πολλά επίπεδα, αφού πρώτη φορά ασχολήθηκα με την παραγωγή ενός άλμπουμ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορώ να δω πιο ολοκληρωμένα τη δουλειά μου έχοντας αποκλειστικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Ας πάμε στην αρχή. Στο νησί. Εκεί από όπου κατάγεσαι. Επιστρέφεις στις ρίζες σου;

Δ.Κ.: Επιστρέφω στις ρίζες μου με κάθε ευκαιρία. Η Λήμνος μου γεμίζει τις μπαταρίες και έχω πάντα την ανάγκη να βλέπω αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά μου.

Από τις χορωδίες του σχολείου, σε μουσικό σχήμα, στη μουσική ακαδημία FAME STORY, σε σπουδαίες συνεργασίες. Πως έγιναν όλα αυτά;

Δ.Κ.: Οι επιλογές μου και ο παράγοντας τύχη ήταν συχνά αυτά που μ' έφεραν μπροστά στα όνειρά μου.

Η αναγνωρισιμότητά σου βασίστηκε ως έναν βαθμό στον τηλεοπτικό χρόνο αλλά και στον χαρακτήρα σου. Πολλοί είπαν οτι η συμπεριφορά στόχευε στην τηλεθέαση.

Δ.Κ.: Το ότι η τηλεθέαση ήταν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς μου, δεν μπορούσα να το γνωρίζω. Πάντα είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής. Δεν μπορώ να προσποιούμαι.

Είσαι αυτοδίδακτη μουσικός αλλά έχεις και σπουδές στο βιογραφικό σου.

Δ.Κ.: Η καθημερινή ενασχόληση με την μουσική είχε κάποια αποτελέσματα. Δεν είμαι βιρτουόζος αλλά έχω αρκετές γνώσεις σε ότι αφορά στη μουσική από διάφορες σκοπιές. Είμαι αυτοδίδακτη ως προς την οργανοπαιξία, έμαθα να παίζω μόνη κιθάρα, πιάνο κρουστά, ενώ παράλληλα έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Ηχοληψία και στο Σύγχρονο Τραγούδι.

Παρά το γεγονός οτι έχεις καινούργια πράγματα να πεις, δίνεις την εντύπωση της αντι-σταρ.

Δ.Κ.: Δεν νομίζω ότι το σταριλίκι συνδέεται απαραίτητα με τις νέες προτάσεις. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πως νιώθεις και τι εκπέμπεις, κι εγώ δεν νιώθω σταρ.

Ένα πλούσιο βιογραφικό - όπως το δικό σου - έχει πολλές συγκινητικές στιγμές. Η μία και ανεξίτηλη;

Δ.Κ.: Η κυκλοφορία του νέου μου άλμπουμ, με τίτλο "Τα Πρέπει" είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα. Έίναι πάρα πολύ όμορφο να προσπαθείς για κάτι μόνος και να βρίσκεις συντρόφους στην πορεία που να σε βοηθούν και να σε πηγαίνουν ένα βήμα παρά πέρα.

Τι μας έχεις ετοιμάσει για τον φετινό χειμώνα; Υπάρχουν ήδη ανακοινώσιμες ημερομηνίες;

Δ.Κ.: Φέτος έχω ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με το τίτλο "Τώρα Ξέρω". Είναι ένα ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή, σε μουσική επιμέλεια Γιώργου Κεμερλή και σε διασκευές για πιάνο από τον Στέλιο Βλασσόπουλο. Ένα ταξείδι στο έντεχνο, λαϊκό, και παραδοσιακό ελληνικό ρεπερτόριο. Ενημέρωση για τις ημερομηνίες των εμφανίσεων μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω σελίδα: https://www.facebook.com/domnakountouri/?fref=ts

Δόμνα, σ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Δ.Κ.: Καλή συνέχεια και σε εσάς. Ευχαριστώ για την όμορφη κουβέντα.


 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια
  • ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
    «Πες Μου Κάτι» Διπλή Πρωτιά: Νο 1 στο Official Greek IFPI Airplay Chart & στις ημερήσιες μεταδόσεις

    Πέτρος Ιακωβίδης - «Πες Μου Κάτι» Διπλή Πρωτιά: Νο 1 στο Official Greek IFPI Airplay Chart & στις ημερήσιες μεταδόσεις ... Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσίασε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, το «Πες Μου Κάτι» που κυκλοφορεί από την Panik Records. ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:... συνέχεια
  • VASILIS ELIADES X NIVO
    «Εθισμός»

    Vasilis Eliades &NIVOσας καλούν να αφεθείτε στον απόλυτο μουσικό «εθισμό»... Ο ταλαντούχος VasilisEliades μετά το single του “Raw” παρουσιάζει μια άκρως εκρηκτική συνεργασία, ενώνοντας τις δυνάμεις του με έναν από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, τον influential rapper NIVO. Το single «Εθισμός» αποτελεί μια διαφορετική RnB προσέγγιση στην... συνέχεια
  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ – «Τι Φταις Κι Εσύ»
    Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία της Κατερίνας σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου

    Η Κατερίνα μας ξεσηκώνει με τη νέα της επιτυχία «Τι Φταις Κι Εσύ» σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου και στίχους του Νίκου Σαρρή. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική μελωδική χροιά παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της, μέσα από τη νέα της δισκογραφική οικογένεια Minos EMI, a Universal Music Company. Μέσα από... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved