Home > Πίστες > Πρώτο τραπέζι πίστα

ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ

TAMTA - Δημιούργησε το δικό της digital avatar
"Identity Crisis" | Το νέο album της μόλις κυκλοφόρησε - Δείτε το νέο της βίντεο κλιπ στο YouTube


Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ, με τίτλο “Identity Crisis”.


Για άλλη μια φορά, η Τάμτα κάνει την ανατροπή και μέσα από την νέα δισκογραφική της δουλειά, δείχνει μια διαφορετική πλευρά της, παρουσιάζοντας 10 ολοκαίνουργια τραγούδια! Οι σύγχρονες dark pop ενορχηστρώσεις, διαδέχονται τις δυναμικές μπαλάντες και mid tempo τραγούδια minimal αισθητικής που θα ταξιδέψουν και τους πιο απαιτητικούς της pop μουσικής στον νέο μοναδικό κόσμο του “Identity Crisis” της Τάμτα.


H fashion forward τραγουδίστρια με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες, μέσα από την νέα δισκογραφική της δουλειά έρχεται να αποκαλύψει το σκοτεινό αλλά πολύχρωμο καλλιτεχνικό της όραμα το οποίο συμπεριλαμβάνει και τραγούδια έκπληξη όπως το “Shen da me”, που είναι γραμμένο στην μητρική της γλώσσα τα Γεωργιανά, δημιούργησε εξ ολοκλήρου η ίδια και μιλάει για την σχέση με την κόρη της. Άλλη μια έκπληξη, είναι η δυναμική μπαλάντα σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου με τίτλο «Άλλο Τι λέω», που υπόσχεται να εμπνεύσει και να συγκινήσει όποιον έχει ανάγκη να εκφραστεί και να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.


Η opinion leader Τάμτα, ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό και πρώτη φορά για τα Ελληνικά δεδομένα δημιούργησε το δικό της digital avatar, το οποίο επέλεξε και ως εξώφυλλο του δίσκου.


Την παραγωγή του άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Minos EMI – A Universal Music Companyανέλαβε ο Teo Pouzbouris, ενώ στο σύνολο του δίσκου συμμετείχαν οι: Ody Icon, Anastasios Tsordas, Dan Kjellberg, Apon, Iamstrong, Vangelis Konstantinidis, Gerasimos Evangelatos, Kyriakos Asteriou, Alkis Livathinos, Wera.


Μαζί με το άλμπουμ κυκλοφόρησε και το video clip του ομώνυμου τραγουδιού “Identity Crisis”, ένα video clip μοναδικής αισθητικής σε σκηνοθεσία τουΘεόδωρου Σελέκου στο οποίο βλέπουμε 3 πολύ διαφορετικές πτυχές της Τάμτα και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.


Πρόσφατα η Τάμτα δήλωσε:

«Πρώτη φορά αφήσαμε ελεύθερη την δημιουργικότητα μας, χωρίς να σκεφτούμε καθόλου εμπορικές συνταγές. Μας οδήγησε η όρεξη για μουσική, η όρεξη για κάτι καινούριο. Είναι η πρώτη φορά που μπήκα σε αυτή την δημιουργική διαδικασία και αυτό που θα ακούσετε και θα νιώσετε είναι η Τάμτα του σήμερα καλλιτεχνικά. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή την δουλειά! Ελπίζω μέσα από την μουσική και την εικόνα μου να αλλάξει έστω κάτι μικρό στην καρδιά και στο μυαλό του κοινού. Το επιθυμώ περισσότερο από την καθολική αποδοχή και επιτυχία».


Δείτε το official video του “Identity Crisis” στο YouTube:

www.youtube.com/watch?v=86xfe5UT2B0



Βρείτε το “Identity Crisis” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://tamta.lnk.to/IdentityCrisisPR



Tracklist

1. OA

2. Identity Crisis

3. Autapati (High in the Afterparty)

4. Stena Kleista

5. Ola Allazoun

6. Shen Da Me

7. Azucar (Anexigito)

8. Makria

9. Chimaera

10. Allo Ti Leo


Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος τα νέα τραγούδια της Τάμτα την ημέρα της κυκλοφορίας, δεν έχεις παρά να κάνεις pre-save το “Identity Crisis” στο παρακάτω link:

https://presave.umusic.com/identity-crisis



Δείτε το teaser video του βίντεο κλιπ “Identity Crisis” στο TikTok:

www.tiktok.com/@tamtaofficial/video/7238215300066331930

 

Περισσότερα θέματα


  • TAMTA
    Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

    Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το... συνέχεια
  • ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
    «Πες Μου Κάτι» Διπλή Πρωτιά: Νο 1 στο Official Greek IFPI Airplay Chart & στις ημερήσιες μεταδόσεις

    Πέτρος Ιακωβίδης - «Πες Μου Κάτι» Διπλή Πρωτιά: Νο 1 στο Official Greek IFPI Airplay Chart & στις ημερήσιες μεταδόσεις ... Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσίασε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, το «Πες Μου Κάτι» που κυκλοφορεί από την Panik Records. ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:... συνέχεια
  • VASILIS ELIADES X NIVO
    «Εθισμός»

    Vasilis Eliades &NIVOσας καλούν να αφεθείτε στον απόλυτο μουσικό «εθισμό»... Ο ταλαντούχος VasilisEliades μετά το single του “Raw” παρουσιάζει μια άκρως εκρηκτική συνεργασία, ενώνοντας τις δυνάμεις του με έναν από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, τον influential rapper NIVO. Το single «Εθισμός» αποτελεί μια διαφορετική RnB προσέγγιση στην... συνέχεια
  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ – «Τι Φταις Κι Εσύ»
    Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία της Κατερίνας σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου

    Η Κατερίνα μας ξεσηκώνει με τη νέα της επιτυχία «Τι Φταις Κι Εσύ» σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου και στίχους του Νίκου Σαρρή. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική μελωδική χροιά παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της, μέσα από τη νέα της δισκογραφική οικογένεια Minos EMI, a Universal Music Company. Μέσα από... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved