Home > Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Κανένας κίνδυνος από την αποκόλληση μέρους του συστήματος ανάρτησης φωτιστικών σωμάτων


Η Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ σε ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι στις 00:30 της 21ης Ιουλίου 2022, αποκολλήθηκε μέρος του συστήματος ανάρτησης των φωτιστικών σωμάτων στην τελευταία δεξιά καμάρα της πλάτης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κανείς τραυματισμός και επιπλέον χωρίς να προκληθεί κανενός είδους κίνδυνος.

«Το συμβάν διερευνάται από τον Τεχνικό Σύμβουλο σε συνεργασία με τον Τεχνικό Ασφαλείας της εταιρείας, ακολουθώντας απαρέγκλιτα το σύνολο των ισχυόντων κανόνων ασφαλείας. Σήμερα, κατόπιν αυτοψίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) εξακριβώθηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε παραβίαση των τηρούμενων μέτρων ασφαλείας. Ακολούθως, και παρά το γεγονός ότι δεν διαπιστώθηκε καμία επικινδυνότητα, δόθηκε άμεση εντολή να ελεγχθούν εκ νέου οι συγκεκριμένες τεχνικές εγκαταστάσεις (βάσεις στήριξης φωτιστικών σωμάτων), διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ παγίως μεριμνά για τη λήψη και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας για τους εργαζόμενους, τους καλλιτέχνες και το κοινό» καταλήγει η ανακοίνωση.


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I T?at??

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved