Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 13.03.2004


ΠΕΤΡΑΛΙΑ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ"

Τη διαβεβαίωση πως θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά από την χθεσινή δίωρη σύσκεψη που είχε με τον Σαντιάγκο Καλατράβα, τον πρώην υφυπουργό Ολυμπιακών Εργων, Νάσο Αλευρά και με υπεύθυνους για τα έργα. Η σύσκεψη αυτή δεν αφορούσε μόνο το στέγαστρο, αλλά όλα τα έργα που γίνονται στο ΟΑΚΑ.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δίνουμε μια σκληρή μάχη›, τόνισε η κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, που θα έχει καθημερινές συσκέψεις και συνεχή ενημέρωση για το καίριο αυτό θέμα.
Η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού υπογράμμισε στη συνέχεια ότι δεν είναι ώρα για κριτική και απόδοση ευθυνών, ενώ επεσήμανε: «Ο συντονισμός των πάντων θα γίνεται από εμάς. Θα παρακολουθώ την καθημερινή πρόοδο των έργων και κάθε Σάββατο θα μου παραδίδεται αναφορά σχετικά με όλα όσα έχουν γίνει μέσα στην εβδομάδα. Είπα στην σημερινή σύσκεψη, ότι θα υπογράψουμε όλοι ένα συμβόλαιο τιμής›.
Ο Σαντιάγκο Καλατράβα, από την πλευρά του, εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά και το στέγαστρο στο ΟΑΚΑ θα αποπερατωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα, ο πρώην υφυπουργός Ολυμπιακών έργων, Νάσος Αλευράς, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αλλά... έβαζε στοίχημα, ότι το στέγαστρο Καλατράβα θα είναι εγκαίρως έτοιμο.


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved