Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 13.03.2004


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΕΧΩΔΕ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Υγείας και Παιδείας είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εχθέσ το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Σουφλιάς δήλωσε ότι συζήτησε με τον κ. Καραμανλή για τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της Ολυμπιακής προετοιμασίας αλλά και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν Οργανισμούς που ανήκουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
Ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι προτεραιότητα είναι η υγειονομική θωράκιση της χώρας και της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και η απορρόφηση πόρων από το Γ΄ ΚΠΣ.
Σημείωσε μάλιστα ότι κατά την άσκηση που διεξάγεται αυτές τις ημέρες για θέματα ασφαλείας συμμετέχει και το υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση ''μη συνηθισμένων περιστατικών''. Ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι σε ότι αφορά την καθημερινότητα στον τομέα της Υγείας τα ράντζα αποτελούν προτεραιότητα αλλά πρόσθεσε ότι σε αυτό το θέμα δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα και θα φανεί τι γίνεται όταν ο ασθενής θα πηγαίνει στα νοσοκομεία και δεν θα χρειάζεται να μένει στους διαδρόμους και στα ράντζα. Επαναστάσεις στο χώρο της υγείας, είπε, δεν γίνονται και όποιος το τόλμησε απέτυχε.
Η κ. Μαριέττα Γιαννάκου είπε ότι η Κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της στο χώρο της Παιδείας, δήλωσε διατεθειμένη για διάλογο για καινοτόμες ιδέες και αντιλήψεις και απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι προτίθεται να συναντηθεί στη συνέχεια και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.
Σε ότι αφορά τις εξετάσεις η κ. Γιαννάκου είπε ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. που προέβλεπε μείωση των μαθημάτων και κατάργηση των εξετάσεων στη Β' Λυκείου) αλλά πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να πει τίποτα περισσότερο και θα εξετασθεί για τη φετινή χρονιά αν υπάρχει χρόνος να αλλάξει το σύστημα.


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved