ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα, 19.03.2004
ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Σε κλίμα διάχυτης αισιοδοξίας και πίστης για θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού έγινε χθες, σε ειδική τελετή στο υπουργείο Ανάπτυξης, η ανάληψη των καθηκόντων τους από τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό Αναστάσιο Λιάσκο. Την ''παράδοση'' πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, καθώς το νεοσύστατο υπουργείο Τουρισμού θα συστεγάζεται προσωρινά με το υπουργείο Ανάπτυξης, όπου άλλωστε ανήκε έως τώρα η Γενική Γραμματεία Τουρισμού, έως ότου δοθεί λύση στο πρόβλημα της στέγασης του υπουργείου Τουρισμού σε δικό του κτίριο, όπου σχεδιάζεται να συστεγαστούν και άλλοι τουριστικοί φορείς (ΕΟΤ, ΕΤΑ κλπ). Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι η υπόθεση του τουρισμού είναι μια καθαρά εθνική υπόθεση, όπου δεν έχει θέσει ο κομματισμός. Οσον αφορά τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον ΕΟΤ και στην ΕΤΑ, ο κ.Αβραμόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους δεν θέλησε να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Στις πρώτες πρωτοβουλίες της νέας τουριστικής ηγεσίας, εντάσσονται πάντως ενέργειες για την ανατροπή της εικόνας της Ελλάδας ως χώρας ακριβού προορισμού ενόψει μάλιστα και της Ολυμπιάδας. Οσον αφορά τον υπάρχοντα προϋπολογισμό, η ηγεσία του υπουργείου τον κρίνει ανεπαρκή για την κάλυψη των προσδοκιών της.
Περισσότερα θέματα
-
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου – Πότε θα γίνει η κηδεία
Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών
Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί με καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα.
Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου 1952.
Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας από... συνέχεια
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επενδυτική βαθμίδα: Τι είναι, πώς καθορίζεται και γιατί αφορά και το απλό νοικοκυριό και την μικρομεσαία επιχείρηση
Μια νέα φράση έχει μπει στην καθημερινή μας ζωή. Για τους οικονομολόγους βρισκόταν, βεβαίως, διαχρονικά στο επίκεντρο της προσοχής τους και των αναλύσεων τους. Το ίδιο και για τους επενδυτές, αλλά προπάντων για όσους έχουν τα ηνία άσκησης της οικονομικής πολιτικής μιας χώρας.
Πρόκειται για την επενδυτική βαθμίδα. Πώς ορίζεται... συνέχεια
-
ΕΛΛΑΔΑ
Oλοκληρώθηκε η επιχείρηση για την περισυλλογή μεταναστών από νησίδα στον Έβρο
Ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από νησίδα στην περιοχή Μαρασιά του Έβρου. Συνολικά οι ελληνικές αρχές περισυνέλλεξαν 91 άτομα, 32 άντρες, 25 γυναίκες και 34 παιδιά.
Σύμφωνα με την Αστυνομία στους μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, δόθηκαν ρούχα, φαγητό και πρώτες βοήθειες και θα μεταφερθούν στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ορεστιάδας.
Αναλυτικά η... συνέχεια
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Το ζητούμενο τώρα είναι να έχει η χώρα μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση
"Περάσαμε το πρώτο διαγώνισμα, αλλά όχι τις τελικές εξετάσεις, Αυτές οι εκλογές είναι διαφορετικές. Δεν κρίνεται ποιος θα είναι πρώτο κόμμα. Αυτό απαντήθηκε από τους πολίτες" τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα τόνισε ότι... συνέχεια
Last News
Next News