Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 30.03.2004


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Εχθές το απόγευμα έγινε γνωστή η επιστολή του Αμερικανού προέδρου Τζ. Μπους προς τον Κ. Καραμανλή για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.
Στην επιστολή του ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται στη στενή συμμαχία μεταξύ των δύο χωρών για την εξάλειψη της τρομοκρατίας και την προώθηση της ελευθερίας και τονίζεται ότι ''οι αμερικανοί πολίτες αισθάνονται τιμή να έχουν την Ελλάδα ως έναν αναντικατάστατο και θαρραλέο συνεργάτη''.
Ο Τζ. Μπους σημειώνει ότι οι δύο χώρες βοήθησαν στην απελευθέρωση του λαού του Αφγανιστάν και διενεργούν μαζί μια εκστρατεία τιμωρίας εναντίον της παγκόσμιας τρομοκρατίας.
''Δουλεύουμε μαζί για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων όταν επιστρέψουν στον τόπο γέννησής τους στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι'', επισημαίνει ο κ. Μπους. Ο κόσμος που ζούμε, σημειώνει ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι ακόμα επικίνδυνος αλλά θα τον κάνουμε πιο ασφαλή με την αποφασιστικότητά μας να καταπολεμήσουμε το φόβο και την καταπίεση αντικαθιστώντας τα με την ελευθερία και την ελπίδα.


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved