ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα, 07.04.2004
ΒΟΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου,με τις οποίες επέκρινε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τη στάση τους στο Κυπριακό, ανέφερε ότι ''ο κ. Παπανδρέου επέλεξε λάθος περίοδο για να κάνει αντιπολιτευτικές ασκήσεις. Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για αυτό''. Ο κ. Ρουσόπουλος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της στον κατάλληλο χρόνο, υπενθυμίζοντας τη σχετική δέσμευση του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Εξάλλου, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου ότι με την αναφορά στις «μητέρες πατρίδες› ρίχνει νερό στον μύλο των διχοτομικών σχεδιασμών στην Κύπρο. «Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος μέλος του ΟΗΕ και όχι κράτος υπό ελληνοτουρκική κηδεμονία. Τέτοιες απόψεις και πρακτικές στοίχισαν και στοιχίζουν ακριβά στον κυπριακό λαό›, τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Περισσότερα θέματα
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Alpha Bank: Η ακτινογραφία των ελληνικών εξαγωγών – Ο δρόμος του επιχειρείν προς την εξωστρέφεια
Καθοριστικό ρόλο στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας γεγονός με θετικές επιπτώσεις στην πορεία των επιχειρήσεων προς την κερδοφορία και γενικότερα των προοπτικών της οικονομίας, έχει η πορεία των ελληνικών εξαγωγών, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις οικονομικών αναλυτών και οργανισμών.
Πώς όμως οδηγηθήκαμε στην αύξηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων... συνέχεια
-
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΑΣ: Δεκατρείς συλλήψεις για την αντιμετώπιση των «εγκλημάτων δρόμου» στο κέντρο της Αθήνας
Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σε ειδική επιχείρηση με σκοπό την αντιμετώπιση των «εγκλημάτων δρόμου», στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25 και 26 Μαΐου. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές σε οικίες και κτίρια, ενώ στις δικογραφίες που σχηματίστηκαν περιλαμβάνονται τουλάχιστον 3... συνέχεια
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΕΗ: Αύξηση κερδών και επενδύσεων στο A' τρίμηνο 2023
Αύξηση της λειτουργικής και της καθαρής κερδοφορίας, των επενδύσεων και των έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής ανακοίνωσε η ΔΕΗ για το πρώτο τρίμηνο του έτους, σημειώνοντας ότι από το 2024 θα ξεκινήσει και πάλι η διανομή μερίσματος στους μετόχους με βάση τη φετινή κερδοφορίας που αναμένεται... συνέχεια
-
ΕΛΛΑΔΑ
Διπλασιασμός των μονάδων ΑΠΕ της ΔΕΗ έως το τέλος του χρόνου
Την έναρξη λειτουργίας του φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 50 μεγαβάτ στη Μεγαλόπολη και την ολοκλήρωση της κατασκευής του πάρκου 200 μεγαβάτ στην Πτολεμαίδα ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης παρουσιάζοντας χθες στους αναλυτές τα αποτελέσματα του ομίλου για το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Έτσι οι εν λειτουργία μονάδες... συνέχεια
Last News
Next News