Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 08.04.2004


ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μ. ΛΙΑΠΗ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

Τη βεβαιότητα ότι το έργο του τραμ της Αθήνας θα ολοκληρωθεί έγκαιρα, διατύπωσε ο υπουργός Μεταφορών και επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε τα εργοτάξια του τραμ στο Σύνταγμα, στη λεωφόρο Βασιλ. Όλγας, στο Νέο Κόσμο, στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο, όπου ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του έργου για την πρόοδο των εργασιών. Ο κ. Λιάπης ευχήθηκε στους εργαζόμενους "καλό Πάσχα", αν και αυτοί από την πλευρά τους του είπαν ότι θα δουλέψουν σχεδόν όλες τις ημέρες για να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος και το έργο να είναι έτοιμο στην ώρα του.
Σε ό,τι αφορά το έργο του προαστιακού είπε ότι εξελίσσεται ικανοποιητικά. Ειδικά τα τμήματα της Νερατζιώτισσας και της Δουκίσσης Πλακεντίας, ολοκληρώνονται βάσει των διαγραμμάτων που έχουν συμφωνηθεί.
Ο υπουργός Μεταφορών με την ευκαιρία της εξόδου των κατοίκων των μεγάλων αστικών κέντρων για τις γιορτές του Πάσχα, υπενθύμισε στους οδηγούς να τηρήσουν τους κανόνες για την οδική ασφάλεια, ώστε όλοι "να είμαστε ευτυχείς".
Ειδικότερα ο κ. Λιάπης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη ζώνη ασφαλείας, τα παιδιά να κάθονται στο πίσω κάθισμα και τη μη χρήση αλκοόλ, κανόνες που πραγματικά σώζουν ζωές.

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved