Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 20.04.2004


ΟΣΒΑΛΝΤ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον τομέα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας›, τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Οσβαλντ, κατά την σημερινή επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ, όπου διαπίστωσε από κοντά την πρόοδο που σημειώνεται στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο, αλλά και στο στέγαστρο Καλατράβα.
«Ο,τι πρέπει να γίνει για την ασφάλεια, θα γίνει. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς›, είπε ακόμη για αυτό το καίριο θέμα ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, που συνοδευόταν κατά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ, από την πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου, τον γενικό γραμματέα Ολυμπιακών Αγώνων, Σπύρο Καπράλο και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής, Μάρτον Σίμιτσεκ.
Αναφερόμενος στο ΟΑΚΑ, ο Ελβετός αξιωματούχος το χαρακτήρισε ως το κέντρο της Ολυμπιακής προετοιμασίας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι έγιναν με επιτυχία σε αυτό δοκιμαστικές αθλητικές διοργανώσεις. Οσον αφορά στην πρόοδο των έργων, τόνισε ο Ντένις Οσβαλντ:«Βλέπουμε την πρόοδο. Είμαι πεπεισμένος, ότι εάν διατηρηθούν οι σημερινοί ρυθμοί, θα είναι εγκαίρως όλα έτοιμα. Μας διαβεβαίωσαν, ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο στο τέλος του Ιουνίου›. Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής χαρακτήρισε το στέγαστρο Καλατράβα «εκθαμβωτική κατασκευή›.
Η κ. Αγγελοπούλου υπογράμμισε, από την πλευρά της: «Η πρόοδος συνεχίζεται και θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας. Η εικόνα είναι πολύ διαφορετική απ΄ ότι πριν από έξι μήνες ή πριν από λίγες εβδομάδες. Βρισκόμαστε στην τελική φάση και είμαστε βέβαιοι, ότι θα όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους›.
Τέλος, ο κ. Καπράλος επισήμανε, ότι η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά και δεν θα γίνει καμία έκπτωση στα Ολυμπιακά έργα.


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved