Home > News 24 > Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

23.01.2023

ΕΛΛΑΔΑ
Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στο αεροπλάνο της Ryanair - Δεν εντοπίσθηκε κάτι ύποπτο


Ψευδής αποδείχθηκε τελικά η ειδοποίηση για βόμβα στο Boeing της Ryanair που είχε ξεκινήσει από την Πολωνία με 192 επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις 7:20 μμ οι έλεγχοι στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Κατοβίτσε της Πολωνίας - Αθήνα.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε συνοδεία F-16 στις 5:40μμ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά από σήμα για βόμβα όπου και ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία εκκένωσης και ο έλεγχος των επιβατών.

Στο σημείο είχαν σπεύσει η Πυροσβεστική, ειδικό τμήμα των ΤΕΕΜ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Για το περιστατικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου αναφέρει ότι: «στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, σχετικά με ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αεροσκάφος εταιρείας που πραγματοποιούσε πτήση από χώρα του εξωτερικού με προορισμό την Αθήνα, το αεροσκάφος, μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας Αερολιμένα, συνοδευόμενο από μαχητικά αεροσκάφη, προσγειώθηκε με ασφάλεια απογευματινές ώρες σήμερα (22-01-2023) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος". Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σύνολο των επιβατών, καθώς και στο αεροσκάφος από αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να προκύψει κάτι ύποπτο.»

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved