ΚΟΣΜΟΣ
08.11.2022
ΚΟΣΜΟΣ
Θα προχωρήσει σε μια «σπουδαία ανακοίνωση» την ερχόμενη Τρίτη, λέει ο Τραμπ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ομιλίας του πριν από τις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα) στην πολιτεία Οχάιο πως θα προχωρήσει σε μια «σπουδαία ανακοίνωση» την ερχόμενη Τρίτη από την ιδιωτική κατοικία του, το Μαρ-α-Λάγκο, στην πολιτεία Φλόριντα.
Δεν έγινε πιο συγκεκριμένος.
Πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν πάντως ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων θα σπεύσει να επωφεληθεί από την προβλεπόμενη νίκη της παράταξής του στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Περισσότερα θέματα
-
ΚΟΣΜΟΣ
Κρεμλίνο: Μη ρεαλιστική η ιδέα ειρηνευτικών συνομιλιών το 2024 με όρους του Κιέβου
H ιδέα ότι η Ρωσία θα εμπλακεί σε ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία, με τους όρους του Κιέβου, μέσα στο 2024 δεν είναι ρεαλιστική, ανέφερε σήμερα το Κρεμλίνο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε αυτή την ιδέα «απολύτως μη ρεαλιστική», απαντώντας σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον επιθυμεί να... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
Μπάιντεν σε Νετανιάχου: «Απόλυτη ανάγκη να προστατευθούν οι άμαχοι» στη Λωρίδα της Γάζας
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε χθες Πέμπτη στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου πως είναι απαραίτητο να προστατεύονται οι άμαχοι, καθώς μαίνονται μάχες σε αστικό περιβάλλον, σε πόλεις της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου.
«Ο πρόεδρος έδωσε έμφαση στην απόλυτη ανάγκη να προστατευθούν οι άμαχοι και... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
Λωρίδα της Γάζας: «Μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες όπλων» ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε κοντά σε «κτίρια κατοικιών», «μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες όπλων στη Λωρίδα της Γάζας», μέσα στις οποίες βρίσκονταν κυρίως πύραυλοι, εκτοξευτές ρουκετών και drones.
«Μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες όπλων στη Λωρίδα της Γάζας ανακαλύφθηκε κοντά σε μια κλινική και σε ένα σχολείο στο... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
Το 2023 θα είναι «η πιο θερμή» χρονιά στην ιστορία - Νέο ρεκόρ τον Νοέμβριο
Το 2023 θα είναι η χρονιά με τις υψηλότερες καταγεγραμμένες θερμοκρασίες στην ιστορία, καθώς ο Νοέμβριος έγινε ο έκτος συνεχόμενος μήνας κατά τον οποίο συνετρίβησαν ρεκόρ, ανακοινώνει σήμερα το ευρωπαϊκό παρατηρητήριο Copernicus, εν μέσω των διαπραγματεύσεων στην COP28.
Ο περασμένος μήνας, με τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της Γης να φθάνει τους... συνέχεια
Last News
Next News