Home > News 24 > Διεθνή

ΚΟΣΜΟΣ

Αθήνα, 15.03.2004


ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΑΛΒΑΡΟ ΝΤΕ ΣΟΤΟ

Χωριστές συναντήσεις με τις δύο πλευρές πραγματοποιεί ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο, μετά την απόφαση για αναστολή των κοινών συναντήσεων στο πλαίσιο των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.
Στις 11.30 π.μ. ο κ. ντε Σότο συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο. Στη συνάντηση παρευρίσκονται όλα τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας της ελληνικής πλευράς και των Ηνωμένων Εθνών.
Στις 5.30 μ.μ. ο Αλβαρο ντε Σότο θα έχει συνάντηση και με τον Ραούφ Ντενκτάς.
Οι χωριστές συναντήσεις του κυρίου Ντε Σότο εντάσσονται στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας των συνομιλιών, που έχουν αποφασίσει τα Ηνωμένα Εθνη, σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι θα γίνονται παράλληλα και απ' ευθείας συνομιλίες, αλλά περισσότερο θα διεξάγονται εκ του σύνεγγυς.
Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε επίσης ότι εντός της εβδομάδας θα έλθει στην Κύπρο ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Σερ Κίραν Πρέντεργκαστ, οποίος θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο Παπαδόπουλο και το Ραούφ Ντενκτάς.

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved