Home > News 24 > Διεθνή

ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος, 03.04.2004


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στην Κύπρο,η οποία μελέτησε το θέμα της διοργάνωσης και διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της 24ης Απριλίου για το σχέδιο Ανάν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, μιλώντας μετά τη συνεδρία, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως αρχηγός της ελληνοκυπριακής κοινότητας αναλαμβάνει τη οργάνωση και διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ώστε στις 24 Απριλίου να διεξαχθεί εγκύρως.
Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Χρυσοστομίδης είπε ότι η διαδικασία είναι καθορισμένη και θα γίνουν όλες οι τεχνικές διαδικασίες για την ομαλή διεξαγωγή του. Τόνισε ακόμα ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του λαού η απόφαση στις 24 Απριλίου.
Σε άλλες ερωτήσεις ο κ. Χρυσοστομίδης απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα μετάβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα αυτή την στιγμή, ενώ διέψευσε και πάλι, κατηγορηματικά τα περί παραιτήσεως του Προέδρου Παπαδόπουλου.
Ο κ. Χρυσοστομίδης ανέφερε ότι το σχέδιο Ανάν μεταφράζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα εκδοθεί σε βιβλιαράκι ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση για μελέτη του.

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved