ΚΟΣΜΟΣ
Ιράκ, 12.04.2004
ΑΠΑΓΩΓΗ ΔΥΟ ΤΣΕΧΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
Δύο άτομα τσεχικής υπηκοότητας απήχθησαν την Κυριακή βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσε στο γαλλικό πρακτορείο η εταιρία ταξί που θα τους μετέφερε στην Ιορδανία. ''Απήχθησαν στην Κυριακή στις 11 το βράδυ, τοπική ώρα, από ένοπλους άντρες στο Τάτζι'', γύρω στα δέκα χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, δήλωσε ο Σάλεμ Μέζχερ, ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί, διευκρινίζοντας ότι οι απαχθέντες ''βρίσκονταν καθ' οδόν προς το Αμάν''.
Περισσότερα θέματα
-
ΚΟΣΜΟΣ
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό της Αρμενίας στην παροχή βοήθειας για τους εκτοπισμένους
Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινητοποίησε ανθρωπιστική βοήθεια 5,2 εκατομμυρίων ευρώ για την Αρμενία μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
« Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Αρμενίας στην παροχή βοήθειας για τους εκτοπισμένους, είπα στον Νικόλ Πασινιάν στο τηλέφωνο», σημείωσε η πρόεδρος της Επιτροπής... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
Το NATO ενισχύει την παρουσία του στο Κόσοβο με 600 Βρετανούς στρατιωτικούς
Κάπου 600 βρετανοί στρατιωτικοί θα αναπτυχθούν στο Κόσοβο για να ενισχύσουν την παρουσία του NATO στην άλλοτε σερβική επαρχία όπου διαπράχθηκε αιματηρή επίθεση την 24η Σεπτεμβρίου, με φόντο τις ανησυχίες για τη συγκέντρωση σερβικών στρατευμάτων στα σύνορα, ανακοίνωσε χθες Κυριακή εκπρόσωπος της στρατιωτικής συμμαχίας.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτύξει περίπου 200... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε νομοσχέδιο έκτακτης χρηματοδότησης - Για την αποφυγή δημοσιονομικής παράλυσης της χώρας
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο έκτακτης χρηματοδότησης του ομοσπονδιακού κράτους, βασικό βήμα για να αποφευχθεί την ύστατη ώρα η δημοσιονομική παράλυση της χώρας.
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με 335 θετικές ψήφους και 91 αρνητικές.
Τώρα αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στη Γερουσία.... συνέχεια
-
ΚΟΣΜΟΣ
Μελόνι: «Στη Μάλτα υπήρξε θέληση για σοβαρή και γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»
H Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε δηλώσεις της από την συνάντηση κορυφής του EUMED-9 η οποία πραγματοποιείται στην Μάλτα, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των συζητήσεων με θέμα το μεταναστευτικό και το προσφυγικό. «Υπήρξε θέληση για σοβαρή και γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Αναζητούμε τα επόμενα, ουσιαστικά βήματα», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
«Λέμε "ναι"... συνέχεια
Last News
Next News