Home > News 24

ΕΛΛΑΔΑ

30.03.2023

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Γεωργιάδης για “Καλάθι των Νονών”: “Κάθε εβδομάδα θα μειώνονται οι τιμές - Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια”


Σε καταστήματα παιχνιδιών βρέθηκε χτες το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ήταν η πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου για το “Καλάθι των Νονών”, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου. Στο καλάθι συμμετέχουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1 εκατομμύριου ευρώ και εθελοντικά όσες επιθυμούν.

Όπως δήλωσε στις κάμερες “πρώτη ημέρα εφαρμογής της νέας μας πρωτοβουλίας για τις εορτές του Πάσχα με την επωνυμία το “Καλάθι των Νονών”. Σκοπός μας είναι να δώσουμε καλά, ποιοτικά, επώνυμα παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Απ’ αυτήν την εβδομάδα αναρτώνται στην πλατφόρμα e-katanalotis από 29 αλυσίδες παιχνιδιών παιχνίδια, λαμπάδες, αυγά σε “κλειδωμένες τιμές” ανά εβδομάδα. Θα παρακολουθούμε και θα ανακοινώνουμε την πορεία των τιμών ανά εβδομάδα όπως κάναμε και με το “Καλάθι του Αη Βασίλη”. Στόχος μας είναι και να εξοικονομήσουν χρήματα οι καταναλωτές αλλά και να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους αυτό το Πάσχα”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως “προβλέψαμε το “Καλάθι των Νονών” όπως και το “Καλάθι του Νοικοκυριού” να ισχύει ανά εβδομάδα προκειμένου να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προσφερόμενων παιχνιδιών. Αυτή είναι η λογική της εβδομαδιαίας παρακολούθησης. Το “Καλάθι του Αη Βασίλη” έδειξε ότι εβδομάδα με την εβδομάδα οι τιμές πήγαιναν προς τα κάτω. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα”.

Τα παιχνίδια θα χωρίζονται σε 12 κατηγορίες:

- παιχνίδια με κούκλες,
- κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης),
- βρεφικά παιχνίδια,
- φιγούρες δράσης,
- παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια),
- οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές - μπασκέτες και τέρματα),
- λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved