Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

31.07.2021

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
Γκοτζίλα vs. Κονγκ (Godzilla vs. Kong)



Οι θρύλοι Godzilla και King Kong συγκρούονται σε μια θεαματική μάχη, με την τύχη του κόσμου να κρέμεται σε μία κλωστή. Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο King Kong και οι επιστήμονες που τον μελετούν ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το πραγματικό του σπίτι. Μαζί τους είναι και η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι με το οποίο έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό και ισχυρό δεσμό. Απροσδόκητα θα βρεθούν στο μονοπάτι του εξοργισμένου Godzilla και η καταστροφή ξεκινάει...


Κριτική:

Το “Godzilla vs. Kong” είναι μια αδύναμη ταινία με κακό σενάριο Δύο από τα πιο σημαντικά τέρατα στην ιστορία του κινηματογράφου μαζί σε μια ταινία με μερικά καλά πράγματα και πολλά προβλήματα.

Στα καλά έχουμε τα ομολογουμένως εξαιρετικά οπτικά εφέ, μια εκπληκτική μουσική που “ντύνει” την ταινία και κάποιες αφιερωμένες σκηνές στην αρχική ταινία “King Kong”. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και το γεγονός πως αυτή η ταινία ήταν αυτό που χρειαζόταν η κινηματογραφική βιομηχανία και οι κινηματογράφοι για να ανακάμψουν μετά το lockdown και την πανδημία του Κορονοϊού, αφού είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Η πλοκή είναι γελοία και προβλέψιμη. Πολλά από αυτά που διαδραματίζονται δεν έχουν καν νόημα, γιατί τίποτα δεν εξηγείται επαρκώς. Η υποκριτική είναι ως επί το πλείστον απαίσια και η επεξεργασία του φιλμ καθιστούσε δύσκολη την παρακολούθηση της “φτωχή” πλοκής που υπήρχε.


- Σκηνοθεσία: Adam Wingard

- Σενάριο: Terry Rossio, Michael Dougherty, Zach Shields, Eric Pearson, Max Borenstein

- Ηθοποιοί: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Lance Reddick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Kaylee Hottle, Hakeem Kae-Kazim, Ronny Chieng

- Διάρκεια: 113 λεπτά


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved