Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

13.05.2022

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
Πύρινη Οργή (Firestarter)


Ο Andy και η Vicky McGee γνωρίστηκαν όταν και οι δύο είχαν πάρει μέρος σε ένα περίεργο πείραμα σχετικό ψυχικές ικανότητες. Χρόνια αργότερα οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Charlie, η οποία έχει την ικανότητα να ξεκινά πυρκαγιές με την σκέψη, γνωστή και ως πυροκίνηση. Όπως είναι φυσικό, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πολύ για την Charlie και στελέχη ενός μυστικού τμήματος θέλουν να την βάλουν σε καραντίνα και να τη μελετήσουν.


Κριτική:

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King και remake της ταινίας του 1984. Πολλές ιστορίες του Stephen King έχουν προσαρμοστεί για στην μεγάλη οθόνη. Πολλές από αυτές ήταν στην πραγματικότητα πολύ καλές προσαρμογές και πολλές από αυτές εξαιρετικά κακές. Αυτή, δυστυχώς, είναι μια από τις πιο αδύναμες προσαρμογές και φυσικά δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά την ποιότητα, με την ταινία του 1984.
Δυστυχώς, είναι μια κακή ταινία, όπου μια ομάδα ερασιτεχνών θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλεία και με μια απλή βιντεοκάμερα. Δεν χρειάζεται πραγματικά να πω περισσότερα, η πλοκή έχει γίνει γελοία. Ευτυχώς, όμως, η υποκριτική είναι αρκετά κακή για να κάνει την πλοκή να φαίνεται καλή. Αν μιλήσουμε για τους διαλόγους τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, λες και αυτός που τους έγραψε δεν είχε ιδέα για το τι έγραφε!

Αν θέλετε να περάστε μια χαλαρή νύχτα, αυτή η ταινία είναι κατάλληλη να την νοικιάσετε σε DVD. Πάρτε ένα μπουκάλι κρασί ή μερικές μπύρες, ξεκινήστε το DVD και μετά απλά ξεχάστε το!


- Σκηνοθεσία: Keith Thomas

- Σενάριο: Scott Teems, Stephen King (βιβλίο)

- Ηθοποιοί: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, Kurtwood Smith, John Beasley, Tina Jung

- Διάρκεια: 94 λεπτά


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved