Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

24.03.2023

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
John Wick: Κεφάλαιο 4 (John Wick: Chapter 4)


Ο John Wick αποκαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Αλλά πριν μπορέσει να κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν τους παλιούς φίλους σε εχθρούς.


Κριτική:

Η ταινία ξεκινάει στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μας μεταφέρει στην Οσάκα, στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Κάθε μία από αυτές τις πόλεις παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Wick να εκδικηθεί την Υψηλή Τράπεζα για τις πράξεις που περιγράφονται στις προηγούμενες ταινίες και να επιδιώξει την άνευ όρων ελευθερία του από την υπηρεσία της.

Καθώς η ιστορία ξετυλίγεται, μαθαίνουμε περισσότερα για το παρελθόν και την ανατροφή του Wick από ό,τι στις προηγούμενες ταινίες, αλλά όχι αρκετά. Χρησιμοποιεί τις συνδέσεις του με το παρελθόν του και τη βοήθεια μερικών παλιών φίλων για να βρει ένα μονοπάτι για να ισοπεδώσει τον απεσταλμένο της Υψηλής Τράπεζας, τον οποίο παίζει αριστοτεχνικά ο Bill Skarsgård. Ο Skarsgård κάνει πραγματικά τον χαρακτήρα αξέχαστο και μοναδικό.

Οι σκηνές μάχης στην Οσάκα είναι πρωτοποριακές και από τις καλύτερες και πιο συναρπαστικές σε ολόκληρη τη σειρά. Είναι μερικές από τις καλύτερες χορογραφίες μάχης και δράσης που θα δείτε.

Ο Keanu Reeves συνεχίζει να είναι ελκυστικός, συμπονετικός και δυναμικός στον ρόλο του John Wick, ενώ η σειρά έχει ξεφύγει λίγο από τον βαθιά απρόθυμο αντι-ήρωα της πρώτης ταινίας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ταινίας είναι ότι ο Reeves δεν φοβάται να αφήσει άλλους χαρακτήρες εκτός από τον Wick να λάμψουν. Στην πραγματικότητα, όλοι οι χαρακτήρες έχουν τις βαθιές και αξέχαστες στιγμές τους μέσα και έξω από την παρέα του κύριου χαρακτήρα.


- Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

- Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch, Derek Kolstad

- Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama

- Διάρκεια: 169 λεπτά


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved