Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

31.03.2023

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves)


Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών ξεκινούν μια επική αναζήτηση για να ανακτήσουν ένα χαμένο λείψανο, αλλά τα πράγματα πάνε επικίνδυνα όταν έρχονται σε επαφή με λάθος ανθρώπους.


Κριτική:

Το διάσημο role playing game έρχεται στη μεγάλη οθόνη και ενώ το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves “διαφημίζεται” ως μια ταινία για όλους, είτε είναι παίκτες του Dungeons & Dragons είτε όχι. Αυτό, δυστυχώς έκανε πολλούς να έχουν υψηλές προσδοκίες για την ταινία, ωστόσο η απογοήτευση θα είναι μεγάλη όταν θα πιάσετε τον εαυτό σας να βαριέται και να χάνεται αρκετά σημεία σε όλη την ταινία.

Ο κόσμος είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν ξοδεύτηκε πολύς χρόνος για να συνηθίσει ο θεατής σε αυτόν. Είναι σαν να “πέταξαν” πολύ απλά μέσα τον θεατή, κάτι που δεν θα αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα σίγουρα αν η ιστορία σε κρατούσε, αλλά στην ουσία είναι ελαφρώς κλισέ και χωρίς ενδιαφέρον.

Αν δεν είστε φαν των ταινιών δράσης τότε σίγουρα θα έχετε δυσκολία να την παρακολουθήσετε με άνεση, καθώς θα χαθείτε στην “αφηρημάδα” σε μερικά σημεία, ενώ η αναλογία δράσης προς την ουσιαστική ιστορία απλά δεν υπάρχει.

Ωστόσο, οι ηθοποιοί δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες και ο Hugh Grant υποδύεται έναν πολύ κωμικό και πειστικό κακό.

Εν κατακλείδι, εάν είστε εξοικειωμένοι με το Dungeons & Dragons ή σας αρέσουν οι ωραίες ερμηνείες θα είναι οι μόνοι λόγοι που θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στην ταινία.


- Σκηνοθεσία: John Francis Daley, Jonathan Goldstein

- Σενάριο: Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Michael Gilio, Chris McKay, Michael Gilio

- Ηθοποιοί: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Chloe Coleman, Daisy Head, Kyle Hixon

- Διάρκεια: 134 λεπτά


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved