Home > Αθλητικά > Ποδόσφαιρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

01.03.2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Θέλετε να βγάλω στο δρόμο τον κόσμο του Ολυμπιακού;


Επίθεση κατά του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ είπε ότι οι πράσινοι δυσφημούν το ποδόσφαιρο ενώ δεν απέφυγε να ρίξει πυρά και στην ομοσπονδία για την ανακοίνωσή της για τους διαιτητές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η χειρότερη ομάδα στα επεισόδια και δυσφημεί το ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην UEFA. Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος. Τι θέλετε να κάνω να τον βγάλω στον δρόμο;».

Ο κ. Μαρινάκης –επίσης- υποστήριξε απευθυνόμενος στη ΕΠΟ ότι κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία, καθώς φοβίζουν τους διαιτητές με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαιτησίες όπως του Τσινιάρη και του Παμπορίδη.

Την αυστηροποίηση των ποινών και την κωδικοποίηση της αθλητικής νομοθεσίας προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ζητώντας τη συνδρομή της Πολιτείας. Παράλληλα εξήγγειλε τη χρησιμοποίηση πέντε διαιτητών στο θεσμό του Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν. Αιχμές για τη Σούπερ Λίγκα. «Πρέπει να επανεξετάσει πώς λειτουργεί», ανέφερε. «Δεν είναι τιμωρός η UEFA», τόνισε για τη φημολογούμενη παρέμβαση Πλατινί.

«Θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές»

Εξερχόμενος από το ΔΣ της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε: «Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΠΟ για όλα τα φαινόμενα της βίας. Οι πρώτες αποφάσεις που πήραμε είναι πως ενδεχομένως πρέπει να αυστηροποιηθούν ορισμένα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα. Θα απαγορεύσουμε τη χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Θέλουμε τη βοήθεια της Πολιτείας σε αυτά», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρότασή μου ήταν να κωδικοποιηθεί η αθλητική νομοθεσία με απλό τρόπο, να μην υπάρχουν υπερκαλύψεις ποινών και διατάξεων και να διασφαλιστεί το ενιαίο των κρίσεων. Αν αυτό απαιτεί κατάργηση πειθαρχικών επιτροπών, μπορούμε να το κάνουμε ακόμη κι αυτό. Έχουμε πρόθεση να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Έχουν γίνει πολλά βήματα. Τα εμπόδια για μένα δεν βρίσκονται στην ΕΠΟ, βρίσκονται αλλού».

Παράλληλα αποκάλυψε πως «… είμαστε υπέρ και συζητήσαμε πιλοτικά του χρόνου να εφαρμόσουμε το σύστημα των πέντε διαιτητών στο θεσμό του Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν. Θα δούμε από ποια φάση θα γίνει αυτό».

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως… άναψαν τα αίματα στη διάρκεια του ΔΣ. «Υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις, αλλά νομίζω πως στο τέλος έφυγαν όλοι ήρεμοι», ενώ άφησε αιχμές για τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας. «Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να επανεξετάσει πώς λειτουργεί», ανέφερε αφήνοντας να εννοηθεί πως μακροπρόθεσμα μπορεί να τεθεί ζήτημα εποπτείας της ΕΠΟ στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Τέλος, αναφορικά με τη φημολογούμενη παρέμβαση του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε: «Ο κύριος Πλατινί δεν είναι τοποτηρητής των ελληνικών θεμάτων. Ό,τι συνδρομή μπορούμε να λάβουμε από το εξωτερικό, λόγω της εμπειρίας αυτών των ανθρώπων θα τη λάβουμε. Δεν είναι τιμωρός κανένας».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Η«Τσαρίνα του μπαλέτου» Σβετλάνα Ζαχάροβα, τον Δεκέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής

    Η πρίμα μπαλαρίνα ή αλλιώς «Τσαρίνα του μπαλέτου» - όπως την έχουν αποκαλέσει επίσημα τα διεθνή ΜΜΕ- Σβετλάνα Ζαχάροβα, έρχεται για μία ακόμη φορά να μαγέψει το κοινό της Αθήνας, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο γκαλά χορού, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου. Στο ξεχωριστό αυτό... συνέχεια
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    Επεισοδιακή πρόκριση ΑΕΚ στην Τούμπα

    Οι μετασεισμικές δονήσεις των όσων συνέβησαν ένα μήνα νωρίτερα στο Καραϊσκάκη έφτασαν μέχρι την Τούμπα, συγκλονίζοντας συθέμελα για μια ακόμη φορά το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη νέα σελίδα της ντροπής την έγραψαν ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άνευ λόγου και προφανούς αιτίας (δεν υπήρξε καμία πρόκληση από την πλευρά... συνέχεια
  • CHAMPIONS LEAGUE
    Ποδοσφαιρική αποθέωση και θρίαμβος της Ιντερ

    Ανέτρεψε το 2-1 της Μπάγερν σε 3-2 και πανηγύρισε μια απίστευτη πρόκριση Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο τσαλακώνεται εν μέσω κασετών και αλληλομηνύσεων, το πραγματικό ποδόσφαιρο πρόσφερε μια εκπληκτική βραδιά στους λάτρεις του, με ένα παιχνίδι απ' αυτά που θες... τέσσερα μάτια για να τα χαρείς και ποτέ δεν... συνέχεια
  • CHAMPIONS LEAGUE
    Και τώρα... οι οκτώ τους!

    Το πρώτο… ξεκαθάρισμα έγινε και πλέον οι «επιζήσαντες» από τις μονομαχίες της φάσης των «16» του Champions League ετοιμάζονται για την τελική ευθεία. Την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Θα γίνει δηλαδή γνωστή ποια διαδρομή θα πρέπει... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved