ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
09.10.2010
ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
«Με δική της ομάδα η Porsche»
Πληθαίνουν το τελευτραίο διάστημα οι δηλώσεις περί επιστροφής της Porsche στη Formula 1, με δική της μάλιστα ομάδα.
«Αν η Porsche επέστρεφε στη Formula 1, τότε θα το έκανε μόνο με τη δική της ομάδα, γιατί χρειάζεσαι απόλυτο έλεγχο σε όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των μονοθεσίων και της τεχνολογίας τους. Η Porsche είναι μια επικερδής εταιρεία και σίγουρα μπορεί να το υποστηρίξει αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά στο γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Ματίας Μίλερ.
Περισσότερα θέματα
-
ΒΟΛΕΪ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στον τελικό ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που θα συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ, καθώς ύστερα από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη. Στις 19 Μαρτίου, στην Ορεστιάδα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή της αυριανής αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ηρακλής (18:00). Να σημειωθεί ότι... συνέχεια
-
ΕΛΛΑΔΑ
Δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο Κ. Κεντέρης και Κ. Θάνου
Παρά την εντολή των δικαστών για αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους στη δίκη για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, απόντες είναι από το εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου οι αθλητές Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου.
Οι δύο αθλητές δεν εμφανίστηκαν στη δίκη τους, που διεξάγεται... συνέχεια
-
ΒΟΛΕΪ
MVP o Δημήτρης Νικολάκης
Ο Δημήτρης Νικολάκης του Α.Ο Κηφισιάς αναδείχθηκε με το σπαθί του MVP της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των Ανδρών, χάρη στις επιδόσεις του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
... συνέχεια
-
ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
Ο Χάιντφελντ πιθανός αντικαταστάτης του Κούμπιτσα
Τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Κούμπιτσα αναζητάει η Renault. Μεταξύ των ονομάτων που φέρονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του άτυχου Πολωνού πιλότου, ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή, Μπρούνο Σένα, Νικ Χάιντφελντ και Βιταντόνιο Λιούτσι.
Τις μεγαλύτερες πιθανότητες έχει ο Χάιντφελντ σύμφωνα με... συνέχεια
Last News
Next News