Home > Ξενοδοχεία

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

BLUE DOLPHINS ***
Φηροστεφάνι, Σαντορίνη


Επισκεφτείτε ένα μέρος που κόβει την ανάσα, έναν τόπο που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τη σοφία του αόρατου χεριού που έχει δημιουργήσει μια τέτοια ομορφιά.

Το νησί της Σαντορίνης είναι ένα αληθινά μαγικό και σαγηνευτικό μέρος. Τα Blue Dolphins Traditional Apartments βρίσκονται ακριβώς στη μέση αυτού μαγικού μέρους. Τοποθετημένα στο Φηροστεφάνι και με θέα στο διάσημο ηφαίστειο της Σαντορίνης και τη θάλασσα του Αιγαίου, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χαρείτε την ηρεμία της φύσης και να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.

Σαν επισκέπτες έχετε να επιλέξετε μεταξύ χώρων διαμονής 6 διαφορετικών τύπων, που ανακαινίσθηκαν το 2004. Μπορείτε να μείνετε στις σουίτες, στα διαμερίσματα για 2 ως 4 άτομα ή τα στούντιο του B;ue Dolphins. Η σουίτα για τους μελλονύμφους είναι πραγματικά μοναδική και η ιδιωτική βεράντα που έχουν είναι ιδανική για τη γαμήλια τελετή και την δεξίωση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Blue Dolphins για τιμές, κρατήσεις και ειδικές προσφορές.


BLUE DOLPHINS
Φηροστεφάνι, Σαντορίνη

Τηλ.: 2286 023173
Fax: 2286 028059
www.bluedolphins.gr
e-mail: info@bluedolphins.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • ΑΜΑΛΘΕΙΑ STUDIOS
    Σκιάθος

    Το μικρό συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων "ΑΜΑΛΘΕΙΑ Studios" είναι κτισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και βρίσκεται στο τέλος της πόλης σε ένα απλόχωρο & ήσυχο περιβάλλον. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, 8 λεπτά από το λιμάνι, 5 λεπτά από τη στάση του λεωφορείου, 2 χλμ. από το... συνέχεια
  • MALIA STUDIOS **
    Μάλια Ηρακλείου

    Το Ξενοδοχείο Malia Studio Apartments είναι κτισμένο με την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική, προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ανακαινίσθηκε ριζικά το 2003. Βρίσκεται σε παράλληλο της αμμουδιάς δρόμο μολις 150 μέτρα από την Θάλασσα με θέα σε αυτή και σε θέση ήσυχη, σε απόσταση 400 μέτρα από το κέντρο της... συνέχεια







Next News

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved