Thursday, 16 May 2024
Αθήνα
14
05
2024
Μαζί με τον Πάνο Κιάμο η Μαλού με το δικό της ιδιαίτερο στίγμα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Dj Pitsi. Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού με τη χαρακτηριστική του φωνή και την παθιασμένη του ερμηνεία. Εκτός από την επιτυχημένη του πορεία στη μουσική, ο Κιάμος έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους με μεγάλες επιτυχίες και έχει πραγματοποιήσει αρκετές sold-out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Είναι επίσης γνωστός για την ενεργή του παρουσία σε μουσικά σχήματα και νυχτερινά κέντρα, όπου συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα.
more
Άγκυρα
02
05
2024
Κι αφού έκανε… όλη την Ελλάδα να συζητάει για το νέο της τραγούδι «Είπες», είχε έρθει η ώρα να κάνει χαμό και στο εξωτερικό. Έτσι κι έγινε... Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου, η οποία τα έσπασε και στην Τουρκία με δύο sold out συναυλίες σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της, βρέθηκε στη γειτονική χώρα και χάρισε στους εκατοντάδες θαυμαστές της , που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίστηκε, δυο βραδιές που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Η Ήβη Αδάμου ξεσήκωσε το κοινό, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες της, ενώ… πολλοί από τους θαμώνες ζητούσαν επιτακτικά να ακούσουν το «Είπες», όπου πολλοί εξ αυτών γνώριζαν ήδη τους στίχους, κάτι που δείχνει ότι το τραγούδι έχει ήδη ξεφύγει από τα σύνορα της Ελλάδας. Ωστόσο, η έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν η Ήβη Αδάμου τραγούδησε στα Τουρκικά, προκαλώντας έκπληξη και εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Κι όλα αυτά, ενώ εδώ στην Ελλάδα το «Είπες» βρίσκεται για ακόμα μια μέρα στην πρώτη θέση των μουσικών τάσεων του Youtube αφού σε μόλις 11 ημέρες έχει ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές, ενώ «σαρώνει» και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα καθώς και στα social media, αφού το TikTok έχει βρει… το νέο του ύμνο. Η Ήβη Αδάμου όμως δεν έχει σκοπό να σταματήσει πουθενά... Ήδη εργάζεται πυρετωδώς και καταστρώνει τα επόμενα της σχέδια, ενώ ξεκινάει άμεσα την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό! Μείνετε συντονισμένοι…γιατί αυτά είναι μόνο η αρχή!  
more
Αθήνα
28
04
2024
Με αυτά τα λόγια, μετά από έξι μήνες επιτυχίας με συνεχόμενα sold out η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρέτισε για φέτος τη νυχτερινή Αθήνα, μετά από ακόμα μια «μαγική», όπως η ίδια την χαρακτήρισε, σεζόν. Το τελευταίο πάρτι στην Ακτή Πειραιώς τα είχε όλα: Τραγούδι, χορό, γέλιο, λαμπερούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις, αλλά και… ανακοινώσεις! Πιστή στο ραντεβού της η οικοδέσποινα της βραδιάς εμφανίστηκε στη σκηνή στις 22:30 κι αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν ακούραστα όλους αυτούς τους μήνες μπροστά και πίσω από τα «φώτα», καθώς και το κοινό που γέμιζε ασφυκτικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο την Ακτή Πειραιώς, έδωσε στο σύνθημα για μια βραδιά που, όπως η ίδια είπε, «θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό». Κι έτσι κι έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα όλο το μαγαζί είχε «παραδοθεί» στους ρυθμούς της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία έδειχνε να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της βραδιάς αυτής. Ένα κεφάλαιο που κλείνει κι ένα που ανοίγει Στη συνέχεια, κάλεσε στη σκηνή τον συνοδοιπόρο της σε αυτό το ταξίδι, Γιώργο Κακοκασαίο, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις στιγμές που πέρασαν μαζί πάνω στη σκηνή και ανακοίνωσε ότι ο κύκλος της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο και ταχύτατα ανερχόμενο λαϊκό ερμηνευτή ολοκληρώνεται. Ωστόσο, οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εκεί. Στο κοινό βρισκόταν η Αναστασία, την οποία η οικοδέσποινα κάλεσε στη σκηνή. Εκείνη φυσικά δεν αρνήθηκε, κι όταν ανέβηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψη: Εκτός από την καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους όταν η Ακτή Πειραιώς ανοίξει και πάλι τα φώτα της, τον ερχόμενο Οκτώβριο! Εις το επανιδείν… Το τελευταίο πάρτι της σεζόν, όπως και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ακτή Πειραιώς. Λίγο πριν τις 03:30 τα ξημερώματα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρέτισε το κοινό ρίχνοντας αυλαία στο σχήμα που δύο χρόνια τώρα επαναπροσδιόρισε όσα γνωρίζαμε για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα. Δεν είπε, όμως, «αντίο», είπε «εις το επανιδείν», αφού ανανέωσε το ραντεβού της με την Ακτή Πειραιώς για τη επόμενη σεζόν, αφού πρώτα γυρίσει ολόκληρο τον… «χάρτη» της Ελλάδας στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας.
more
Αθήνα
19
04
2024
Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί η Ακτή Πειραιώς, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την περσινή σαρωτική επιτυχία, να ανανεώνει και φέτος το ραντεβού της με το κοινό και για μια ακόμα σεζόν τα sold out να πέφτουν βροχή. Για δύο χρόνια τώρα, η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, Νατάσα Θεοδωρίδου και ένας από τους πιο ανερχόμενους τραγουδιστές της εποχής μας , ο Γιώργος Κακοσαίος υποσχέθηκαν να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζουμε για τη νυχτερινή Αθήνα. Και αυτό ακριβώς έκαναν! Το φετινό ταξίδι κράτησε έξι μήνες, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να καλωσορίζει το κοινό στις 22:30 και να δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι… νωρίς! Ο κόσμος, για δεύτερη χρονιά, αγκάλιασε το εγχείρημα και γέμιζε ασφυκτικά την Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Και τώρα έφτασε η ώρα του μεγάλου φινάλε για την Ακτή Πειραιώς! Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου! Για τελευταία φορά φέτος «αφήστε τα όλα» και ελάτε να «παραδοθείτε» στις αμέτρητες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου!
more
Αθήνα
18
04
2024
Η εν λόγω συναυλία ήταν παραγωγή της ίδιας της τραγουδίστριας, καθώς και του manager της & CEO της Golden Records, Mike Σταθάκη και ήταν super sold out. Μάλιστα, είχε τόσο κόσμο, όπου οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να διώξουν 600 άτομα, αφού ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και… δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα! Η τραγουδίστρια «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στο Έναστρον, στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα και του Σάκη Ρουβά και λίγο πριν… πάρει τους δρόμους της Ελλάδας μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μια στάση στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» και έκανε «αμαρτίες»! Η Αναστασία τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, οι οποίες μετράνε δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε YouTube και ψηφιακά καταστήματα και αμέτρητες πρωτιές στα charts, ωστόσο ενδεικτικό για να καταλάβει κανείς την αγάπη του κόσμου προς την ταχύτερα ανερχόμενη τραγουδίστρια της νέας γενιάς είναι πως ο κόσμος που βρέθηκε στη συναυλία ήξερε απ' έξω το «Σιγά Το Πράμα», παρά το γεγονός ότι τραγούδι κυκλοφόρησε μόλις πριν από δυο εβδομάδες. Συγκεκριμένα, το «Σιγά Το Πράμα» που κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει ήδη ξεπεράσει τις 2,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube αλλά και στο Top5 του Spotify Top200 με περισσότερα από 2 εκατομμύρια streams. Στο πλευρό της Αναστασίας βρέθηκε η Evangelia, η οποία πραγματοποίησε guest εμφάνιση προκειμένου να τιμήσει τη φίλη της. Το «παρόν» στην μεγάλη συναυλία έδωσε και η Αμερικανή τραγουδίστρια και performer Enisa, με την οποία ετοιμάζουν δισκογραφική συνεργασία. Η Αναστασία διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, με sold out συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε YouTube και ψηφιακά καταστήματα, τη στιγμή που τα τραγούδια της έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα. Αν και εδώ που τα λέμε… «Σιγά το πράμα, έχει κάνει κι’ άλλα»! Δείτε το official video του «Σιγά Το Πράμα» στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DqRZYb5CmP4   Βρείτε το τραγούδι εδώ: https://anastasia.lnk.to/SigaToPramaPR  
more
09
04
2024
Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024. Το “ZARI” είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει. Το “ZARI” που κυκλοφορεί στις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες έχει σχεδόν αγγίξει τα 7.000.000 streams στο Spotify, λαμβάνοντας διπλά πλατινένια απονομή σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, οι προβολές του official video ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις 11 εκατομμύρια – αριθμός ρεκόρ για ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού. Τη μουσική “ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.
more
Αθήνα
13
01
2024
Η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ σε μία λαμπερή ΒΕΓΓΕΡΑ! Με την πιο απρόσμενη παρέα σ' ένα αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα! Η Ελένη Βιτάλη δε χρειάζεται συστάσεις! Εδώ και δεκαετίες υπηρετεί με ένστικτο, ακατάβλητη πίστη και συνέπεια το ελληνικό τραγούδι χωρίς ταμπέλες, μακριά από γενικεύσεις και ταξινομήσεις. Το κρυστάλλινο ταλέντο της λάμπει διαχρονικά στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, ανόθευτο και αξεθώριαστο ενώ το προσωπικό της ήθος, παραμένει αδιαπραγμάτευτο. Η καλλιτεχνική της πορεία, από την αρχή της, με τις δημοτικές καταβολές, μέχρι σήμερα στα πιο σύγχρονα ηλεκτρικά κομμάτια που εξερευνά με την πολύτιμη συμβολή του Νίκου Ξύδη, φανερώνει μια καλλιτέχνιδα που τολμά και δοκιμάζει, που δε φοβάται καμία «άγνωστη περιοχή». Με τη χειμαρρώδη και ζεστά μεταλλική φωνή της, η Ελένη Βιτάλη έχει αποδείξει την αξία της! Αυτόν τον χειμώνα, η Ελένη Βιτάλη έρχεται στη μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ (Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1) για να μας ζεστάνει με τις αυθεντικές ερμηνείες της και να φωτίσει τις χειμωνιάτικες νύχτες μας με το άστρο της. Μαζί της, μια μουσική παρέα, ένα «πάντρεμα» μουσικών που τους ενώνει το πάθος, η καλλιτεχνική τρέλα και η αγάπη για τη γιορτή, μια λαμπερή βεγγέρα με μουσικές κάθε είδους. Στη ΒΑΒΕΛ, λοιπόν, θα συντροφεύουν την Ελένη Βιτάλη: Ο Θοδωρής Κοτονιάς. Ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς ο οποίος κρατά τα «Κλειδιά» της επιτυχίας και συναντά την παραδοσιακή μουσική μέσα από ροκ διαθέσεις, παντρεύει το λυρικό πάθος με τη ροκ απλότητα. Η Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου. Με μια διαδρομή από τους Active Member έως σήμερα η Sadahzinia δίκαια θεωρείται η πρώτη hip hop Ελληνίδα καλλιτέχνης. Με μια διευρυμένη καλλιτεχνική κουλτούρα που δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική, διακρίνεται για τη δημιουργικότητα και την πληθωρικότητά της, πάντα ανήσυχη και ανατρεπτική. Η Νίκη Ξυλούρη. Κουβαλώντας ένα όνομα με βαριά μουσική παράδοση, μένει πιστή στο είδος της μαντινάδας και στο μέτρο του δεκαπεντασύλλαβου ενώ συχνά τα «μπερδεύει» ευφάνταστα με τα πιο απρόσμενα ακούσματα. Είναι βασικό μέλος του συγκροτήματος της πειραματικής jazz σκηνής "Harper Xylouri" και μέλος της πολυπολιτισμικής μπάντας "Festa Adriatico Valcanica". Sadahzinia και Νίκη Ξυλούρη γίνονται ένα πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις προσωδίες τους σε έναν μουσικό διάλογο, όπου το hip hop και οι ρίμες συναντούν την παράδοση και τον δεκαπεντασύλλαβο. Οι ΤΖΟΥΜ. Το συγκρότημα που συνεργάζεται με την Ελένη Βιτάλη τα τελευταία χρόνια, με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό. Μουσικά τολμηροί και ξεχωριστοί. Η ΒΑΒΕΛ είναι η καινούργια μουσική σκηνή της πόλης, ένας νέος φιλόξενος χώρος, εύκολα προσβάσιμος, με δικό της πάρκινγκ και έμπειρο προσωπικό. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί το χειμώνα με την καλύτερη παρέα για τους φίλους της καλύτερης μουσικής. Τα φώτα ανάβουν, Η γιορτή αρχίζει, Η πόλη ανταμώνει στη ΒΑΒΕΛ! Μαζί τους οι: Θοδωρής Κοτονιάς Sadahzinia - Νίκη Ξυλούρη Μαζί τους οι: Αποστόλης Βαγγελάκης - πνευστά Νίκος Ξύδης - ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο Νίκος Σαμαράς – μπουζούκι, μαντολίνο, τρομπέτα, τζουρά Δημήτρης Σίντος - πιάνο, μπάσο Γιώργος Σκορδαλός - κρητική λύρα, λαούτο Θάνος Τσελεμπής – τύμπανα Τον ήχο έχει επιμεληθεί o Νίκος Λαγός Επιμέλεια προγράμματος: Νίκος Ξύδης Οργάνωση παραγωγής: Cricos Πληροφορίες έναρξη Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 και τα Σάββατα 30 Δεκεμβρίου & 6 Ιανουαρίου Και τις παραμονές Χριστουγέννων, Κυριακή 24/12 Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31/12 Ώρα προσέλευσης: 22:00 Ώρα έναρξης: 22:30 Τιμές Γενική Είσοδος - Μπαρ: 20 ευρώ (περιλαμβάνεται μπύρα ή κρασί) Προπώληση ticket services.gr https://www.ticketservices.gr/event/eleni-vitali-kai-zoum-stin-mousiki-skini-babel/?lang=el ΒΑΒΕΛ Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1 Κρατήσεις - Πληροφορίες: 210 3414 000 (10:00 – 22:00)
more
Αθήνα
31
12
2024
Το «Έναστρον» το απόλυτο place to be της Νυχτερινής Αθήνας, επισκέφθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί που ο Χρήστος Μάστορας και οι “MELISSES” το no1 συγκρότημα της χώρας υποδέχονται τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μας παρουσιάζουν την πιο φαντασμαγορική μουσική σύμπραξη, γεμάτη αστείρευτη ενέργεια και τεράστιες επιτυχίες. Οι «Electirc nights” της πόλης, υποδέχτηκαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Σάκη Ρουβά και τον Χρήστο Μάστορα να κατεβαίνουν από το stage και να την οδηγούν στη σκηνή ανάμεσα σε ασταμάτητα χειροκροτήματα από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Έναστρον για ένα ακόμη βράδυ! Νατάσα Θεοδωρίδου , Χρήστος Μάστορας Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν μαζί και αποθεώθηκαν από το κοινό που βιντεοσκοπούσε με τα κινητά του την μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη επί σκηνής. Αυτές και άλλες πολλές μοναδικές εκπλήξεις και ανεπανάληπτες στιγμές “συμβαίνουν" κάθε Παρασκευή και Σάββατο εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθηναϊκής νύχτας, στο Έναστρον, το πιο iconic liveclubbing προορισμό! ΕΝΑΣΤΡΟΝ www.enastronathens.gr Πειραιώς 178, Ταύρος Αττικής Τηλ. Κρατήσεων: +302103413550 & +302103413552
more
Αθήνα
13
12
2023
Σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και θα συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι). Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί και το Έλα Κοντά, το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και θα ακούσουμε και στις χειμερινές παραστάσεις στο VOX μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους. Αν θέλουμε να θυμηθούμε το πέρασμα της Δήμητρας Γαλάνη από το VOX και τιςυπέροχες βραδιές που έχουμε περάσει εκεί, σίγουρα νιώθουμε ήδη πως θα περάσουμε καλά και αυτή τη φορά. Σε έναν χώρο οικείο, πάντα παρέα με τους αγαπημένους της μουσικούς, η Δήμητρα μαζί με την Παυλίνα μας προσκαλούν αυτόν τον Δεκέμβριο και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης στην οποία ζούμε. Από τις 13 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού με την Δήμητρα Γαλάνη κάθε Τετάρτη στο VOX, εκεί που μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη θα μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες που θα μας περιέχουν. Ελάτε κοντά μας! Παίζουν οι μουσικοί: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα Στέλιος Προβής: μπάσο Μηνάς Λιάκος: κιθάρα Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths  
more
Νέα Υόρκη
30
11
2023
Πιο συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του νέου Χριστουγεννιάτικου δίσκου του Γιώργου Περρή με τίτλο “The Most Wonderful Time Of The Year!” προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη στη μέση της Times Square στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, στο πλαίσιο προώθησης του καινούργιου του άλμπουμ στην Αμερική. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στις Η.Π.Α αυτή την περίοδο για την προώθηση του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του, καθώς και του τηλεοπτικού αφιερώματος που θα προβάλλεται όλο τον Δεκέμβριο από το PBS, ένα από τα εμπορικότερα και διαχρονικότερα κανάλια της Αμερικής. To “It’s The Most Wonderful Time Of The Year!” κατέκτησε ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του την 1η θέση στα digital charts της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ βρέθηκε και στις τοπ 20 θέσεις σε Αγγλία, Γερμανία και Κολομβία ανάμεσα σε άλλες χώρες. Όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο instagram: "Είμαι κατενθουσιασμένος και συγκινημένος που ο δίσκος μου προβάλλεται σε billboard στην Times Square!!Πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου για να πιστέψω ότι το άλμπουμ μου θα προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη στην καρδιά της Νέας Υόρκης καθημερινά για την καμπάνια προώθησης του! Απίστευτο!!" ********** Γιώργος Περρής The Most Wonderful Time Of The Year! Το μόνο άλμπουμ που χρειάζεστε αυτές τις γιορτές Tracklist: 1. It’s The Most Wonderful Time Of The Year (George Wyle / Edward Pola) 2. The Christmas Song (Mel Tormé / Robert Wells) 3. Before Christmas (Andreas Weise / Andreas Öberg / Dan Sundquist / Fredrik Hult) 4. Underneath The Tree (Kelly Clarkson / Greg Kurstin) 5. Silent Night (Franz Xaver Gruber / John Freeman young) 6. The Little Drummer Boy (Katherine Kennicott Davis / Harry Simeone / Henry Onorati) 7. Sleigh Ride (Leroy Anderson / Mitchell Parish) 8. Petit Papa Noël (Henry Martinet / Raymond Vincy) 9. Ave Maria (Franz Schubert) 10. The Secret Of Christmas (Jimmy Van Heusen / Sammy Cahn) Bonus Tracks: 11. Douce Nuit, Sainte Nuit (Franz Xaver Gruber) 12. L’enfant Au Tambour (Katherine Kennicott Davis / Georges Coulonges) 13. Noche De Paz (Franz Xaver Gruber) 14. El Pequeño Tamborilero (Katherine Kennicott Davis / C Mapel)
more
Αθήνα
30
11
2023
Rock, cinematic, έντεχνα, funk και disco ηχοχρώματα μαζί με rock στοιχεία, με τις μελωδίες να υπερισχύουν πάνω απ’ όλα, και στίχος που αποτυπώνει με τον πιο ποιητικό και τρυφερό τρόπο όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η Monika, συνθέτουν ένα cinematic pop ταξίδι γεμάτο συγκίνηση αλλά και πολύ ρυθμό που θα μας ξεσηκώσει. Με αφετηρία το “Avatar” και σταθμούς σε πολλά τραγούδια από τον νέο δίσκο “Proud” και από τις τρεις ακόμα αγγλόφωνες κυκλοφορίες της, η Monika έρχεται για πρώτη φορά στο VOX για τέσσερις παραστάσεις, με ανανεωμένη rock μπάντα, με συνοδεία από έγχορδα (τσέλο, βιολί), τρομπέτα και δύο εξαιρετικές φωνές. Στο πρόγραμμα αυτό η Monika θα τραγουδήσει και κομμάτια που έχει να παίξει πολύ καιρό live, όπως το Forever Yours αλλά ακόμα και διασκευές τραγουδιών που αγαπάει πολύ ενώ υπόσχεται ξεχωριστά στιγμιότυπα-αφιερώματα με την ίδια άλλοτε στο πιάνο πιο μελωδική κι άλλοτε με το σαξόφωνο ή την κιθάρα της να σαρώνει τη σκηνή ασταμάτητα και να ξεσηκώνει το κοινό. Η Monika φαντάζεται κάθε live της σαν ένα ταξίδι που μοιράζεται με το κοινό: «Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που σου χαρίζεται μέσα από ένα τραγούδι. Είτε κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι να σε παρασύρει η μελωδία, είτε κοιτάς γύρω σου, είτε συγκινείσαι, τραγουδάς ή χορεύεις, είτε κρατάς το ρυθμό με τα χέρια σου παρέα με τους αγαπημένους σου, πάντα κερδίζεις το πιο πολύτιμο δώρο ένα ταξιδιού, την αλλαγή. Και μετά όλα είναι πιο καθαρά. Πιο όμορφα. Με νόημα. Αυτός είναι και ο στόχος μου στο Vox. Να συναντηθούμε όλοι εκεί για να ταξιδέψουμε μακριά μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια για να επιστρέψουμε έστω και λίγο αλλαγμένοι και πιο αληθινοί». Από Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις, η Monika θα βρίσκεται στο VOX live & proud. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί της στο συναρπαστικό μουσικό της σύμπαν! Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Καπής: Ηλεκτρική κιθάρα/ Φωνητικά Δημήτρης Τσόλης: Τύμπανα Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος: Μπάσο Γιάννης Δημητριάδης: Πλήκτρα Άρης Ζέρβας: Τσέλο/φωνητικά Σταματέλλα Σπίνουλα: Βιολί Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα Δανάη Πολίτη - Ελένη Αλεξανδρή: Φωνητικά INFO Monika Proud live @ VOX Πέμπτες 30/11 & 7 -14 – 21 /12 Ώρα έναρξης: 21.00 Συντελεστές Μουσική επιμέλεια: Άρης Ζέρβας Ηχοληψία: Τάκης Σπυρόπουλος Σχεδιασμός φωτισμού/χειρισμός: Παναγιώτης Τσεβρένης Τιμές εισιτηρίων: Α' ΖΩΝΗ: 35€ Β' ΖΩΝΗ: 30€ Γ' ΖΩΝΗ: 25€ Δ' ΖΩΝΗ: 20€ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΠΛΑΤΕΙΑ: 20€ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΕΞΩΣΤΕΣ: 15€ Ticket Presale Now Open - Limited Availability BUY TICKETS NOW (https://monikalive.us14.list-manage.com/track/click?u=880742dca3b1b8164a9661242&id=8b9af534e0&e=56405c4213) VOX Ιερά Οδός 16 Τηλ. κρατήσεων: 210 3475900
more
Αθήνα
24
11
2023
Η κλασική μουσική με τον 11χρονο συνθέτη και πιανίστα Στέλιο Κερασίδη, συναντά την pop μουσική με την viral popstar Κατερίνα Στικούδη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Οι δύο καλλιτέχνες επιλέγουν να συνεργαστούνστο διαχρονικό χριστουγεννιάτικο classic “Have Yourself A Merry Little Christmas”. Βρείτε και ακούστε το “Have Yourself A Merry Little Christmas” ψηφιακά, εδώ: https://KaterinaStikoudixSteliosKerasidis.lnk.to/HYAMLCPR A person and a child in a christmas ornament Description automatically generated Το «Have Yourself a Merry Little Christmas» γράφτηκε από τον Χιου Μάρτιν και τον Ραλφ Μπλέιν και τραγουδήθηκε πρώτη φορά το 1944 στο μιούζικαλ «Meet Me In St. Louis» του Βινσέντε Μινέλι, από την θρυλική Τζούντι Γκάρλαντ. Το 1957, ο Φρανκ Σινάτρα ζήτησε από τον Χιου να αλλάξει ξανά κάποιους στίχους ώστε να ταιριάζουν με τον τίτλο του δίσκου του που ήταν «A Jolly Christmas». Το «Until then we'll have to muddle through somehow» αντικαταστάθηκε από το «Hang a shining star upon the highest bough», μετατρέποντας τελικά το τραγούδι, σαν μια γιορτή του παρόντος και όχι μια προσμονή ενός καλύτερου μέλλοντος όπως είχε ξεκινήσει.
more