19
04
2024
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα προγράμματα κινητής: Ακόμα πιο πολλά για όλη την οικογένεια, με τα νέα προγράμματα κινητής Nova Family

Ξέγνοιαστη επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς με ακόμη μεγαλύτερη οικονομία έρχονται να προσφέρουν σε κάθε οικογένεια τα νέα προγράμματα “ Nova Family” που παρουσίασε η Nova.
Ξέγνοιαστη επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς με ακόμη μεγαλύτερη οικονομία έρχονται να προσφέρουν σε κάθε οικογένεια τα νέα προγράμματα “ Nova Family” που παρουσίασε η Nova.

Το γεγονός ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου θέλουμε να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, να ζούμε έντονες στιγμές και εμπειρίες ψυχαγωγίας και να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά μας και όλους όσους αγαπάμε, αποτέλεσε, σύμφωνα με την εταιρεία, την πηγή έμπνευσης για τη διαμόρφωση των νέων οικογενειακών προγραμμάτων της.

Τα νέα προγράμματα “ Nova Family” που σημειωτέον, απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες σταθερής και κινητής, στοχεύουν να παρέχουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εκπληρώνοντας την ανάγκη των νοικοκυριών για αδιάλειπτη συνδεσιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς.

Η φιλοσοφία των νέων “ Nova Family” προβλέπει ότι αν έχεις σύνδεση σταθερής και κινητής, μπορείς να προσθέσεις περισσότερα μέλη της οικογένειας και να δεις τις τιμές να πέφτουν ακόμη περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να επιλέξει ένα από τα παρακάτω προγράμματα: α) Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB στα 18 ευρώ, β) Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB στα 21 ευρώ και γ) Unlimited All στα 27 ευρώ και για κάθε επιπλέον γραμμή που προσθέτει στο οικογενειακό πρόγραμμα (έως και 4 επιπλέον γραμμές), να δει την τιμή να μειώνεται, όπως εμφανίζεται παρακάτω:

- Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB στα € 16
- Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB στα € 18
- Unlimited All στα € 21

H Nova επισημαίνει πως «η δομή των νέων προγραμμάτων τα καθιστά ιδανική οικογενειακή επιλογή στην κινητή τηλεφωνία» και ότι εκτός από οικονομία προσφέρουν και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνδεσιμότητας μεταξύ των μελών της οικογένειας. Συγκεκριμένα προσφέρουν:

- Απεριόριστη ομιλία και SMS: Απεριόριστη ομιλία και μηνύματα σε όλα τα προγράμματα
 
-Απλοποιημένη χρέωση: Ένας λογαριασμός για όλες τις οικογενειακές συνδέσεις, διευκολύνοντας τις διαδικασίες διαχείρισης και πληρωμής
- Εξατομίκευση: Ευελιξία για κάθε μέλος της οικογένειας να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, διασφαλίζοντας βέλτιστη ικανοποίηση.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα νέα προγράμματα Nova Family αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου θέλουμε να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, να ζούμε έντονες στιγμές και εμπειρίες ψυχαγωγίας και να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά μας και όλους όσους αγαπάμε. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα προγράμματα Nova Family, όπου κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά θα μπορεί να απολαμβάνει την καλύτερη τεχνολογία, στην καλύτερη δυνατή τιμή, με την καλύτερη δυνατή εμπειρία».