Αθήνα
29
04
2024
ΓΕΥΣΕΙΣ

Breadman: Ένας παράδεισος για brunch στην καρδιά της Αθήνας

Στη γωνία Φορμίωνος 12 και Μονής Σέκου στο Παγκράτι, υπάρχει ένας ιδιαίτερος χώρος που συνδυάζει την ατμόσφαιρα ενός μοντέρνου φούρνου υψηλών προδιαγραφών και νόστιμο brunch. Μιλάμε για το Breadman, το οποίο άνοιξε το 2023.
Στη γωνία Φορμίωνος 12 και Μονής Σέκου στο Παγκράτι, υπάρχει ένας ιδιαίτερος χώρος που συνδυάζει την ατμόσφαιρα ενός μοντέρνου φούρνου υψηλών προδιαγραφών και νόστιμο brunch. Μιλάμε για το Breadman, το οποίο άνοιξε το 2023.

Το Breadman είναι ένας χώρος που ξέρει να εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του είναι μοντέρνος, με λιτές γραμμές και ζεστούς τόνους που σας δίνουν την ιδέα ότι δεν πρόκειται για ένα "απλό“ αρτοποιείο / καφέ.

Ο χώρος διαθέτει μόνο λίγα τραπέζια, τα οποία είναι ιδανικά για καφέ και brunch. Η φιλοσοφία του Breadman είναι να συνδυάζει την άνεση με την ποιότητα, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα προϊόντα - το αποτέλεσμα είναι πράγματι εξαιρετικό.


Το 24ωρο, αργά ωριμασμένο ψωμί από σιτάρι με φυσικό προζύμι, ένα απο τα best seller του καταστήματος, είναι γνωστό για τη μαλακή υφή και την πλήρη γεύση του. Όσον αφορά το μενού brunch, το Breadman προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για να ικανοποιήσει κάθε γαστρονομική επιθυμία.
 


Το Croq Madame και το σάντουιτς με κοτόπουλο είναι δύο από τα πιο δημοφιλή πιάτα, τα οποία παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι πολύ νόστιμα. Το μενού του Breadman περιλαμβάνει επίσης club sandwiches, burgers και pinsas, προσφέροντας κάτι για τους πιο πεινασμένους.

Φυσικά πρέπει επίσης να αναφέρουμε τις ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες του, όπως τα αφράτα ρολά κανέλας, τα μοναδικά μπισκότα λεμονιού και το κέικ σοκολάτας. Τα επιδόρπια συμπληρώνουν τέλεια την "εμπειρία" του Breadman.


Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.. Εκτός από την επίσκεψη, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα παραγγελίας μέσω e-food και Wolt για να παραδίδονται οι λιχουδιές κατευθείαν στην πόρτα σας.

Η προσθήκη του Breadman στη γειτονιά αποτελεί αναμφίβολα μια πολύτιμη εμπειρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες airbnb του Παγκρατίου. Είτε ψάχνετε για ένα γρήγορο σνακ είτε θέλετε να απολαύσετε ένα πλούσιο brunch, το Breadman αποτελεί ιδανικό προορισμό.


Breadman
Φορμίωνος 12 και Μονής Σέκου
Τηλ: 210 7234473