Αθήνα
01
03
2023
ΓΕΥΣΕΙΣ

Οινόραμα 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο

Το Οινόραμα, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική οινική εκδήλωση της χρονιάς, πρόκειται να λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 4, 5 & 6 Μαρτίου.
Το Οινόραμα, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική οινική εκδήλωση της χρονιάς, πρόκειται να λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 4, 5 & 6 Μαρτίου.

Εκατοντάδες οινοποιεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δειγματίσουν πάνω από 2,500 κρασιά στο οινόφιλο κοινό κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου που φέρνει στην Αθήνα όλον τον Ελληνικό αμπελώνα.

Το Οινόραμα διεξάγεται από το 1994 και είναι η πιο σημαντική έκθεση κρασιού της χώρας. Περιλαμβάνει περισσότερους από 250 εκθέτες σε ξεχωριστά σταντ και πάνω από 2.500 κρασιά και αποστάγματα, ενώ υποδέχεται γύρω στους 10.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες, επαγγελματίες του αμπελοοινικού κλάδου και φίλους του κρασιού. Διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, φέτος στις 4, 5 και 6 Μαρτίου.

Το Οινόραμα εξασφαλίζει στους επισκέπτες του αξέχαστες βιωματικές εμπειρίες. Επιπλέον, για όσους ασχολούνται με την παραγωγή, φιλοξενεί τις πιο γνωστές εταιρίες οινικού εξοπλισμού και εφοδίων.

• Πλατεία Γευσιγνωσίας
Νέες κυκλοφορίες οίνων δοκιμάζονται σε ιδανικές συνθήκες, με αυτοσερβίρισμα (self-pour), χωρίς την παρουσία οινοποιών και με έξτρα πληροφορίες ανά ετικέτα.

• Wine Bar Οινικών Αποκαλύψεων
Φυσικά και άλλα ιδιαίτερα κρασιά, ακόμα και εκτός εκθετών του Οινοράματος, παρουσιάζονται από οινοχόους, ομαδοποιημένα για μια ξεχωριστή δοκιμή.

• Οινικές Αποκαλύψεις
Για καταναλωτές και επαγγελματίες που αναζητούν τους πρωταγωνιστές του αύριο.

• Οινοτεχνία
Οινικός εξοπλισμός και εφόδια στην αιχμή της τεχνολογίας βρίσκουν φέτος στο Οινόραμα νέο, δικό τους χώρο, για άψογη ενημέρωση των επαγγελματιών του κρασιού.


10:00-19:00.

Από 12€-30€.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Κλείστε εδώ εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!
www.oenorama.com/el/tickets

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Διοργάνωση:
Vinetum Wine Communication
210 7660560