Αθήνα
22
09
2023
ΜΟΥΣΙΚΗ

FAUST 2023

Με πέντε ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις εγκαινιάζει τη νέα σεζόν η μουσική σκηνή του Faust!
Με πέντε ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις εγκαινιάζει τη νέα σεζόν η μουσική σκηνή του Faust!

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο ένας και μοναδικός Μιθριδάτης σε ένα ανεπανάληπτο hip hop show, ενώ το Σάββατο 23.


Σεπτεμβρίου το αγαπημένο συγκρότημα Blueballs διοργανώνει ένα από τα
γνωστά του ξέφρενα live parties με ελεύθερη είσοδο. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε την Ανδριάνα Δημητρίου η οποία παρουσιάζει τον καινούριο της δίσκο με τίτλο "Πρώτα τα σημαντικά", τον οποίο δημιούργησε μαζί με την μπάντα της "Ανόθευτα Όνειρα". Τέλος, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Ντάσιος επιστρέφει με ένα με ένα φθινοπωρινό rock live, ενώ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Βέρα Ζάγκαλη ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust σε μία βραδιά που οι μεγάλες μουσικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου ζωντανεύουν και πάλι μέσα από μια πιο σύγχρονη νότα.

Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά στη σκηνή του Faust.
Σας προσκαλούμε όλους, στο γνωστό φαντασμαγορικό Live!
Σας περιμένουμε να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το έχετε ζήσει, πρέπει να το χορτάσετε!
Ένα μοναδικό Hip Hop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.
Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται ο ασυγκράτητος Σέξπυρ, και στα Decks ο πρωταθλητής Ελλάδος του DMC Championship 2017, DJ Freestone!
Να είστε όλοι εκεί για να γίνει… #ΚατάστασηΕλίτ!

Είσοδος: 10€
Ώρα έναρξης: 22:30.


Το συγκρότημα που «ανακατεύει» rock, funk, disco και ska, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Faust το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου για το πρώτο φθινοπωρινό πάρτι της σεζόν με ελεύθερη είσοδο.
Με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα και γερές δόσεις χιούμορ. Χωρίς να ακολουθούν κανόνες, κάθε τους ζωντανή εμφάνιση είναι και μία πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη γέλιο και ασταμάτητο χορό.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη.


Η Ανδριάνα Δημητρίου παρουσιάζει στο Faust, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο «Πρώτα τα σημαντικά», καθώς και νέα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Ο δίσκος δημιουργήθηκε μαζί με την μπάντα της «Ανόθευτα Όνειρα».
Στη ζωντανή αυτή εμφάνιση, δεν θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνόφωνη μουσική σκηνή ιδωμένες μέσα από το δικό της πρίσμα. Πρόκειται για μια ποπ μουσική παράσταση, ένα ατέρμονο παιχνίδι μουσικής και λόγου που θα συναρπάσει το κοινό.
Μαζί της καλοί φίλοι και συνεργάτες:
Ηλεκτρική κιθάρα-Πλήκτρα: Δημήτρια Μπόμπα
Ηλεκτρική-Ακουστική κιθάρα-Φωνητικά: Μανώλης Αστεριάδης
Μπάσο: Μάνος Βλάχος
Τύμπανα-Φωνητικά: Ορέστης Νιαβής
Επιμέλεια προγράμματος : Ανόθευτα Όνειρα

Ώρα έναρξης: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€.


Ο νεαρός καλλιτέχνης με τη δυναμική και «ηλεκτρισμένη» παρουσία του, μάς χάρισε την περσινή σεζόν δυνατές μουσικές στιγμές.
Η φετινή σεζόν ξεκινά, λοιπόν, με ένα ακόμα φθινοπωρινό rock live την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με διασκευές, κλασσικά rock κομμάτια (Rolling Stones, Beatles, Elvis Presley, Παύλος Σιδηρόπουλος), καθώς και δείγματα της προσωπικής του δουλειάς.
Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Κωνσταντίνο μέσω του Χ Factor. Με τις εντυπωσιακές και γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις του μέχρι τα προημιτελικά του διαγωνισμού, παρουσίασε μία πρωτότυπη σύγχρονη εκδοχή του “Rock n Roll” με εντυπωσιακά κοστούμια, ανατρεπτική ενέργεια και ελευθερία πάνω στη σκηνή.
Η μουσική του εκπαίδευση από πολύ μικρή ηλικία. Κατέχει πτυχία πάνω στην κλασική μουσική. Παίζει, μεταξύ άλλων, μπουζούκι, κιθάρα και πιάνο και γράφει στίχους και μουσική.

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 7€.


Η Βέρα Ζάγκαλη προσκαλεί το κοινό σε μία βραδιά σαν σινεμά. Μια βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας οι μεγάλες μουσικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου ζωντανεύουν και πάλι μέσα από μία πιο σύγχρονη νότα. Μια νέα μουσική ιστορία, που ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν και τις μεταφέρει στο "σήμερα", θα παρουσιαστεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Τραγούδια που "πρωταγωνίστησαν" στην μεγάλη οθόνη και όχι μόνο. Τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό; Χιούμορ, σουρεαλισμός, φώτα και.. action.

Η Βέρα Ζάγκαλη, μια σύγχρονη καλλιτέχνιδα, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή του Faust «Μια βραδιά σαν σινεμά» κάνοντας ένα μουσικοθεατρικό ντεμπούτο με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Πιάνο, μπουζούκι, κιθάρα και κρουστά δημιουργούν το κατάλληλο μουσικό τοπίο!

Τραγούδι: Βέρα Ζάγκαλη
Πιανο: Γιώργος Ανυφαντής
Κιθάρα: Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος
Μπουζούκι: Αλέξανδρος Χαρίτος
Κρουστά: Βαγγέλης Ξυθάλης

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€.


Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα
210 3234095
Email: info@faust.gr