20
12
2023
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο τραγουδιστής Νίκος Φλωρινιώτης - Την Παρασκευή η κηδεία του

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» ο τραγουδιστής Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» ο τραγουδιστής Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιωτη, έξι μήνες πριν.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τους τελευταίους μήνες και πριν από μερικές μέρες είχε ο ίδιος κάνει γνωστό πως είχε μπει στο νοσοκομείο για μια νέα θεραπεία.

Στην τελευταία του συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο είχε πει πως: «Ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά».

Η αδερφή του Άννουλα Φλωρινιώτη αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη και την επιδείνωση της υγείας του.

Ανέφερε ότι η οικογένεια είχε αποφασίσει να μην του πουν ότι έχει χειροτερέψει. Έτσι ο ίδιος δεν ήξερε για την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες "μιλήσαμε" τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδαν και μου είπαν ξεκουράστηκε», είπε συντετριμμένη η αδερφή του.

Η κηδεία του θα γίνει στον Πειραιά, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στις 14:00.

Σταυρούλα Λούρου