Αθήνα
13
12
2022
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πήγαμε στο Christmas Factory στo Γκάζι

Μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και τι καλύτερο από το να επισκεφτεί κανείς το Christmas Factory, το οποίο επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά πιο φαντασμαγορικό από ποτέ με πλούσια παιχνίδια για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους, πολλές εκπλήξεις, φαγητά, γλυκά αλλά και μία καταπληκτική αγορά έτσι ώστε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και τι καλύτερο από το να επισκεφτεί κανείς το Christmas Factory, το οποίο επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά πιο φαντασμαγορικό από ποτέ με πλούσια παιχνίδια για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους, πολλές εκπλήξεις, φαγητά, γλυκά αλλά και μία καταπληκτική αγορά έτσι ώστε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στη μέση του Christmas Factory έχει στηθεί ένα υπέρλαμπρο δέντρο γεμάτο φωτάκια που μπορείτε να φωτογραφηθείτε, αλλά μην ξεχνάτε και τα υπέροχα παιχνίδια toy λούνα παρκ όπως είναι το Καρουζέλ ή τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια για να προσθέσετε έχτρα διασκέδαση στην χριστουγενιάτική σας βόλτα.

Φυσικά, και φέτος στο χώρο του Christmas Factory βρίσκεται πιο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, έτσι ώστε να μπορείτε να βγάλετε την αναμνηστική σας φωτογραφία, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν περισσότερο από όλους καθώς υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τα παιδιά. Θα μπορούν φέτος να κάνουν κατασκευές με ζυμαράκια, να επιλέξουν το χριστουγεννιάτικο face painting που τους αρέσει, έτσι ώστε να μπούνε στο κλίμα τον ημερών. Μην νομίζετε όμως ότι είναι μόνο για τούς μικρούς μας φίλους, είναι φυσικά και για τους μεγάλους, όπως και πολλές πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Το Athens24.gr (όπως ήδη έχετε καταλάβει) βρέθηκε εκεί για ακόμα μία χρονιά έτσι ώστε να σας δώσει το στίγμα και να σας προτείνει ότι το καλύτερο υπάρχει στο Christmas Factory.

Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αίθουσα με πληθώρα γλυκών (κυρίως σοκολατένιων), από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ότι ταιριάζει καλύτερα στις γεύσεις σας. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ειδικά “σοκολατένια” κουταλάκια, τα οποία μπαίνουν μέσα στο γάλα για να κάνετε το ρόφημα σας ιδιαίτερα γλυκό και αμιγώς χριστουγεννιάτικο.

Ακόμα φέτος υπάρχει ειδικό περίπτερο της “Κάισσα”, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε έξυπνα επιτραπέζια παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια για να διασκεδάσετε τις ημέρες των εορτών.

Όσον αφορά το φαγητό η επιλογές είναι αμέτρητες! Ας ξεκινήσουμε όμως από το ζεστό – γλυκό κρασί “Glühwein”, το οποίο αποτελεί παραδοσιακό ποτό του Ευρωπαϊκού βορρά και επιπλέον χαρακτηρίζεται και ως κρασί των Χριστουγέννων (ιδανικό για τις κρύες νύχτες). Στο φαγητό τώρα η επιλογές ξεκινούν από το κλασικό σουβλάκι μέχρι και πολύ ιδιαίτερες γεύσεις. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις πατατούλες σε σχήμα φατσούλας, τις οποίες μπορείτε να συνοδέψετε από πάνω με ότι θέλετε εσείς από σως καρμπονάρας μέχρι αποκηραμένα κρεμμύδια. Για γλυκό φυσικά η λατρεμένη μικρών και μεγάλων καμινάδα, την οποία μπορείτε να τη συνοδεύσετε είτε με σοκολάτα είτε με την παραδοσιακή ζάχαρη και κανέλα, άλλα και διάφορα topping της επιλογής σας.
Ξεχωριστή νότα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποτελεί το παγοδρόμιο, όπου μικροί και μεγάλοι μπορείτε να δοκιμάσετε τις τις δεξιότητές σας στο ice skating και να περάσετε ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές.

Λίγο πριν τελειώσετε την βόλτα σας καλό θα ήταν να περάσετε και από την χριστουγεννιάτικη αγορά του χωριού, η οποία διαθέτει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων που προσφέρουν από κοσμήματα μέχρι χειροποίητα αρωματικά κεριά. Σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους αγαπημένους σας. Δώστε ξεχωριστή σημασία στο περίπτερο που μπορείτε να τυπώσετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή φούτερ σε όποιο σχέδιο θέλετε, η επιλογή είναι τεράστια, ιδικά για τους λάτρεις των retro games.

Και σε περίπτωση που φοβάστε ότι κάτι μπορεί να σας ξεφύγει και να μην καταφέρετε να δείτε όλα αυτά που προσφέρει το Christmas Factory υπάρχει το κλασσικό χριστουγεννιάτικο τρενάκι, το οποίο μπορεί να σας μεταφέρει σε όλο το χωριό και να σας ξεναγήσει σε όλες τις όμορφες γωνίες.

Μην ξεχνάτε να επωφεληθείτε και από την προσφορά που έχουνε καθώς η είσοδος στο χωριό κοστίζει 7 ευρώ το άτομο, υπάρχουν όμως ειδικές προσφορές κυρίως για τις καθημερινές μέρες όπου με την αγορά ενός εισιτηρίου σας κάνουν και ένα ακόμα δώρο.


Πότε:
Καθημερινά από 27 Νοεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2020
Δευτέρα - Παρασκευή έως 22/12 16:00 - 22:00
Δευτέρα - Παρασκευή από 23/12 10:00 - 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 22:00

Τιμή εισιτηρίου:
7 € (Τις καθημερινές ισχύει 1+1)

Τεχνόπολη
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνο: 210–3416847

Σταυρούλα Λούρου